Kent Haberleri

ING Bank'tan müşterilerine büyük fırsatı

Özel bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı devam ediyor. ING Bank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir kredi kampanyası fırsatı geldi. Vatandaşların nakit ihtiyacına bir nebze de olsa fayda sağlayacak kampanyanın detayları haberimizde... Özel bankalar arasında en fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan ING Bank da müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak adına yeni bir kampanyayı hizmete sundu

Özel bankalar arasındaki kredi yarışı tam gaz devam ediyor. Özel bankalar arasında en fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan ING Bank da müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak adına yeni bir kampanyayı hizmete sundu. İşte bankanın vatandaşlara sunduğu fırsat hakkındaki tüm detaylar... 

 

ING Bank resmi internet adresinde yer alan bilgilere göre, Turuncu Ekstra programı kapsamında nakit iade ile kullanacağınız kredinizi faizsiz ya da indirimli faiz oranları ile ödeme imkanına sahipsiniz. Turuncu Ekstra programına katılan ve aylık harcamalarınızın 2 bin TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapan müşteriler bu kampanyalardan faydalanabilirler.

Kredi vadesi boyunca harcama koşulunu yerine getiren müşteriler için her ay 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. Peki, Turuncu Ekstra faizsiz kredi kampanyasının koşulları nelerdir?

ING Bank Turuncu Ekstra Avantajlı Faiz oranı ile her ay harcama yapan müşterilerine faizsiz 5 bin TL kredi imkanı sunuyor. Banka tarafından açıklanan bu kampanya kapsamında iade edilecek nakit tutarın hesaplanmasında kullanılan Turuncu Ekstra Avantajlı faiz oranı, gösterge faiz oranıdır. 05 Kasım 2021 tarihi itibarıyla ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler için faiz oranı alacakları nakit iadeyle 5 bin TL’ye kadar yüzde sıfır olarak yansımaktadır.

ING Bank’ın sunduğu bu kampanyaya göre, indirim faizlerden faydalanmak için Turuncu Ekstra programına katılmanız ve ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile beraber kullanmanız gerekmektedir.

Sözleşme faiz oranınızın değişmeyeceği, seçtiğiniz şartı sağladıktan sonra bir sonraki ayda nakit iade ile faiz oranınız düşecektir. ING Bank, bu kampanyayı sonlandırma ve koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

5 bin TL altında kredi kullanımında nakit iade ile faizsiz kredi kampanyasının ilk kredi kullanımında geçerli olduğu belirtilmiştir.