Kent Haberleri

ING Bank'tan müşterilerine inanılmaz fırsat!

ING Bank, faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyacınızı karşılayacak bir fırsat sunuyor! Başvuru yapmanız halinde, hesabınıza anında 5.000 TL faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. Ülkemizde yaşanan yüksek fiyatlar nedeniyle vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bu kampanyadan faydalanabiliyorlar

Son dönemde sıklıkla duyduğumuz faizsiz kredi kampanyalarından biri ING Bank tarafından sunuluyor. Ülkemizde yaşanan yüksek fiyatlar nedeniyle vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bu kampanyadan faydalanabiliyorlar. Başvuruda bulunan herkese 5.000 TL tutarında faizsiz kredi desteği sağlanıyor. Peki, başvuru için gereken şartlar nelerdir? İşte ayrıntılar...

 

FAİZSİZ KREDİ FIRSATI İLE NAKİT İHTİYACINIZI GİDERİN!

ING Bank tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyasıyla birlikte vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Türkiye'deki ekonomik zorluklar nedeniyle nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara destek olmak amacıyla bu faizsiz kredi kampanyası başlatıldı.

Son aylarda bankalar tarafından duyurulan faiz oranlarının hızla yükselmesi, düşük gelirli vatandaşlar için kredi çekmeyi imkansız hale getirdi. Mağduriyet yaşayan vatandaşlara ING Bank'tan müjdeli haber geldi. ING Bank, ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlara 5.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunacak.

 

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASININ DETAYLARI

ING Bank tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyasının ayrıntıları paylaşıldı. Bankanın resmi web sitesinde yer alan açıklamada faizsiz krediye dair detaylar şu şekildedir:

"Kredi faiziniz ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında alacağınız nakit iade ile kredinizi faizsiz gibi veya indirimli faiz oranlarıyla ödeyebilirsiniz. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL'sini Turuncu Ekstra Banka Kartı'nızla yapmanız yeterlidir. Böylece, kredi vadesi boyunca her ay harcama koşulunu yerine getirdiğinizde, 5.000 TL'ye kadar olan kredinizin faizi nakit iade ile %0 faiz oranıyla yansıtılır."

Lütfen dikkate alın, bu metin güncel bilgileri yansıtmayabilir. Kampanya detayları hakkında doğrulama yapmak için ING Bank'ın resmi web sitesini ziyaret etmeniz önemlidir.