15 / 08 / 2024

İNG, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu. 3 ay detayı çok ilginç

İNG, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu. 3 ay detayı çok ilginç

İNG, Yapı Kredi, Akbank tarafından nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik resmen duyuruldu... Vatandaşlara ilaç gibi gelecek...



Vatandaşların son dönemde nakit ihtiyacı giderek arttı... Vatandaşlarımız bu nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığıyla karşılıyor... 

Vatandaşlarımıza bankalardan müjde gibi bir haber de geldi... İNG, Yapı Kredi, Akbank tarafından nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik resmen duyuruldu... Vatandaşlara ilaç gibi gelecek... 

ING BANK KAMPANYA DETAYLARI

ING Bank, ilk kez ING müşterisi olanlara %3,69 faiz oranı ile 36 ay vadeli 50.000 TL’ye, %3,74 faiz oranıyla ise 24 ay vadeli 100.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Ayrıca, Turuncu Ekstra müşterisi olanlar, 5.000 TL’ye kadar %0’dan başlayan, 50.000 TL’ye kadar ise %3,57’den başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyor. Başvuru yapmak isteyenler, ING Mobil’den veya ING’nin resmi internet sitesinden kredi başvurularını gerçekleştirip 3 ay erteleme fırsatından faydalanabilirler.

Yapı Kredi, ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşterilerine 3 aya kadar erteleme seçeneği sunuyor. Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden başvurunuzu yaparak, ödemelerinizi 3 ay erteleyebilirsiniz. Kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” seçeneğini işaretleyerek, kredi açılış gününden itibaren azami 120 gün sonra ödeme yapmaya başlayabilirsiniz. Ödemesiz döneme ait faiz tutarı ilk taksitinize yansıtılacak olup, kampanyanın toplam vadesi 36 ayı geçmeyecek şekilde düzenlen3miştir.

3 AY BOYUNCA ERTELENECEK 

Akbank da müşterilerine 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Akbank Mobil, İnternet Şubesi veya Akbank Telefon Şubesi üzerinden başvurunuzu yaparak, belgesiz ve imzasız olarak kredi kullanabilirsiniz. Kredinizi hemen kullanarak ödemelere 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Bu kampanya ile hayallerinizi gerçekleştirme fırsatını ertelemeyin. 

Nakde ihtiyacı olanlar için büyük fırsatlar sunan bu kampanyalar, ekonomik sıkıntılarla başa çıkmayı kolaylaştırıyor. 3 büyük bankanın sunduğu bu kredi imkanları ile ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, ödemelerinizi erteleyin!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön