Ekonomi

ING'den akılalmaz kampanya! O kişilere iPhone 14 Pro hediye    

ING Bank, yeni yıla güzel bir kampanya ile başlamak için çekilişe katılanlara 128 GB iPhone 14 Pro hediye edeceğini duyurdu. Detaylar için tıklayınız... Herkes Apple'ın en yeni modellerinden biri olan iPhone 14'ü istiyor ama maalesef ekonomik nedenlerle bu pek mümkün olmuyor

Dünya piyasalarında yüksek enflasyonla mücadele Türkiye'de devam ediyor. Herkes Apple'ın en yeni modellerinden biri olan iPhone 14'ü istiyor ama maalesef ekonomik nedenlerle bu pek mümkün olmuyor. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve diğer ekonomik konular ülkemizde bu telefonu almayı oldukça zorlaştırdı. Bunun sonucunda vatandaşlar pasaport ya da diğer yasal yollarla yurt dışından iPhone 14'ü daha ucuz fiyatlara almak zorunda kaldı.

Günümüzde ortalama geliri yüksek olan kişilerin bu telefonu satın alabilmesi  kolay değil. Ekonomik sıkıntının yaşandığı bir dönemde ING Bank çekilişe katılanlara 128GB iPhone 14 Pro hediye etmek için bir kampanya hazırladı. .İlgilenen vatandaşlar Banka çekilişlerinde kampanyanın detayları incelenmeye başlandı. İşte ayrıntılar...

ING'DEN MÜJDE! MÜŞTERİLERİNE IPHONE 14 PRO 128 GB HEDİYE EDECEK!

ING Bank'ın çekilişli kapmanyasından faydalanarak sizlerde 128 GB iPhone 14 Pro telefon kazanma hakkı elde edebilirsiniz. ING Bank'ın bu konuda hazırladığı kampanyanın şartlarını taşıyanlar yararlanabilecekler.

ING Bank sitesinde kampanyanın detaylarına bakıldığında “Yeni yılda en şanslı kişi ING Mobil olsun diye 3 kişiye iPhone 14 Pro 128GB hediye” başlığı ile yayınlandığı görülüyor. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIRSINIZ?

ING mobilin kampanya bölümünden Yeni Yıl Kampanyaları bölümünden çekilişe katıl  bölümüne tıklayın. Ayrıca 15 Ocak 2023 tarihine kadar her hafta kampanyalara katılarak şansınızı artırın. Kampanyaya katılım maksimum 5 çekiliş ile sınırlıdır, çekiliş hakkı da vardır.

Kampanya'ya başarılı bir şekilde katılabilmek için ING Mobil'de verilen talimatları izleyerek katılım izni almanız gerekmektedir. Müşteri numarası, ad, soyad ve adresinin eksik olmamasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde çekilişe izin verilmeyecek ve promosyon kullanılmayacaktır.

ING Bank'ın hazırladığı kampanyada yapılacak olan çekilişte 3 kişiye iPhone 14 Pro 128GB birim fiyatının 39.999 TL hediye edileceği açıklandı. Ayrıca kampanya duyurusunda kullanılan ödülün görseli ile sunulan ödülün özelliği ve rengi değişiklik gösterebileceği de belirtildi.

Çekiliş 6 Şubat 2023 tarihinde saat 11:00'de “Tic Reklam ve Reklam Hizmetleri U2. Şti Co., Ltd. Kong Mah. Bayrak Sok. NO:4-A Beyoğlu-İstanbul'da gerçekleşecek ve çekiliş noter huzurunda olacak. Çekiliş sonuçları ise 9 Şubat 2023 tarihinde açıklanacak.

Adres bilgilerinin belirsiz veya eksik olması halinde, katılımcının çekilişlere katılması durumunda gazeteye ilan verilmesi bilgilendirme için yeterlidir. Bu nedenle bilgilerin doğru olarak girişinin yapılması önemlidir. ING'nin web sitesindeki bilgileri görüntülediğimizde, sorumlular kimlik ve iletişim bilgilerinin bir kopyasını 24 Şubat 2023'e kadar ve yenisini 11 Mart 2023'e kadar sağlamalıdır.

Aile Bakanlığı'ndan havalara uçuracak dakika müjdesi! Şimdi TC Kimlik Kartı ile başvuran hemen 1300 TL alıyor!
1.000 TL ödeme yapılacak! 31 Ocak`tan önce hemen o bankaya fırlamanız gerekiyor!
Gram altın 6 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!