Kent Haberleri

ING’den alkışlanacak hareket! Karşılıksız 8.500 TL hediye! İhmal etmeden siz de alın!

Emekli promosyon rakamları 2023’te de milyonlarca insanın gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Mart ayına az bir zaman kala emekli promosyon ücretleri de bankalar tarafından güncelleniyor. Hatırı sayılr bir emekli müşteri potansiyeline sahip olan ING Bank, emekli promosyonu konusunda rakamları resmen arşa çıkardı

Geçen yıl, rekor üstüne rekor kıran promosyon rakamları 2023’te daha da artıyor. Hatırı sayılr bir emekli müşteri potansiyeline sahip olan ING Bank, emekli promosyonu konusunda rakamları resmen arşa çıkardı. ING Bank'tan emekliye tam 8 bin 500 liraya varan karşılıksız ve geri ödemesiz nakit promosyon ile bonus verilecek.

Güncel emekli promosyonu tutarları birçok emekli tarafından meraklı araştırılıyor. Bu yıl da hız kesmeden devam eden emekli promosyon ödemelerinde bazı bankalar rakamları arşa çıkardı. SSK ve Bağ-kur memur emeklisi insanların gündeminden düşmeyen promosyon ücretlerine ilişkin yeni açıklama ING Bank'tan geldi. ING Bank'tan emekliye karşılıksız ve geri ödemesiz 8 bin 500 liraya varan nakit promosyan ve bonus desteği sağlanacak. 

İşte detaylar...

3 YILLIK TAAHHÜT KARŞILIĞINDA BÜYÜK ÖDEME

ING Bank, emeklilerin 3 yıl banka bünyesinde kalma sözüne karışık 7 bin 500 liraya kadar ek koşulsuz nakit promosyon verecek. Bu taahhüdü yerine getiren ve üç sene boyunca maaşını ING’den alma sözü veren emeklilere 7 bin 500 lira ödeme yapılacak. Ayrıca banka müşterisi emekliler, ING kartları ile 1000 TL bonus fırsatından yararlanarak toplamda 8 bin 500 TL'ye varan ödül kazanacak. 

ING bu arada emekli maaşını taşıyanlara özel kredi faiz oranlarını da müşterilerinin hizmetine sundu. Maaşını taşıyanlara yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik kullanılan bu kredilerde, kredi tahsis ücreti yok!

ING TÜRKİYE'DEN EMEKLİYE MÜJDE

Kampanya 1 Şubat-2023- 28 Şubat 2023 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşterileri kapsıyor. Bu tarihler dışında promosyon alan emekliler bu kampanyadan yararlanamıyor. . 

Kampanya kapsamında promosyon alan emekliler, üç sene boyunca EFT ve havale işlemleri için herhangi bir ücret ödemiyor. Ayrıca, emekliler için farklı banka ATM'lerinden para çekimi de üç sene boyunca ücretsiz oluyor.

ŞARTLARI TAŞIYANLAR HEMEN ALIYOR

Emekli promosyonunu rekora taşıyan ING, şartları taşıyan ve banka ile üç senelik sözleşme imzalayanlara promosyon ücretlerini hemen ödüyor. Yani emeklilerin nakit promosyon almak için 3 gün veya bir ay beklemesi gerekmiyor.

İslam Memiş yine haklı çıktı! Bu sefer bir gram altını olanı bile uyararak “Sakın bu tuzağa düşmeyin!” dedi!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere yeni ödeme müjdesi! Karşılıksız 250 bin TL verilecek! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığından bir maddi destek daha! Çocuğu olan aileler hemen başvursun!