Kent Haberleri

ING'den borçlarını sıfırlamak isteyenlere müjde!

ING Bank'tan borçlarını sıfırlamak isteyen vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi fırsatı geldi. ING Bank'tan da borçlarını sıfırlamak isteyen vatandaşlar hakkında önemli bir açıklama geldi

Enflasyonun artmasıyla birlikte borçları yükselen vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan kredi imkanlarına odaklanmış durumda. ING Bank'tan da borçlarını sıfırlamak isteyen vatandaşlar hakkında önemli bir açıklama geldi. 

ING Bank, borç transfer kredisi için 175 bin TL veriyor. Bankanın sağladığı bu kredi ile borçlu kişiler, borçlarını çok daha kolay ödeyebilme fırsatı yakalayabilirler. Vatandaşlar farklı bankalara olan borçlarının hepsini tek bir bankada yani ING Bank’ta toplayarak, borç ödemede önemli bir avantaj elde edebilirler.

ING Bank, borçlarını kapatmak isteyen kişilerin, farklı bankalardaki borçları için borç transfer kredisi vermekte. Üstelik banka, bu kredi için piyasa koşullarına göre oldukça uygun faiz oranları uygulamakta. Borçlu kişiler, farklı bankalara olan borçlarını ING Bank’a taşıyarak, bu krediden faydalanabilecekler. Banka, vereceği kredide ise %2.39 oranında faiz uygulayacak.

 

ING Bank, borçlu kişiler için vereceği kredi miktarını ise 175 bin TL olarak belirlemiş durumda. Kişiler, farklı bankalarda olan borçlarını ING Bank çatısı altında toplayarak 175 bin TL’lik borç kapatma kredisinden faydalanabilirler. Faiz oranı %2.39 olarak belirlenmiş olan bu kredinin geri ödemeleri için ise 36 aya varan vade imkanları da sunulmakta. Böylece borçlu kişiler, borçlarını çok daha rahat ve kolay bir şekilde ödeyebilme fırsatı elde etmiş olacaklar.