09 / 10 / 2024

ING’den flaş promosyon kararı geldi! Emeklilerin hesaplarına tam 20 bin TL yatırılacak!

ING’den flaş promosyon kararı geldi! Emeklilerin hesaplarına tam 20 bin TL yatırılacak!

2025 zamlarını merakla bekleyen emekliler promosyon kampanyalarını da yakından takip ederken, ING’den flaş bir açıklama geldi. Emekli promosyonunu 20 bin TL’ye yükselttiğini duyuran banka şartları da tek tek açıkladı.




2025 zamları için geri sayımın başladığı emekli maaşları için özel bankalar arasında yarış hızlandı. Bankalar, emeklilere kendi şubelerinden maaş alanlara yüksek promosyon ödemeleri sunarak rekabeti artırırken bu kapsamda ING emekli promosyonunu 20 bin TL’ye yükselttiğini açıkladı. İşte ING emekli promosyonu ile ilgili son dakika detayları…


ING’den flaş promosyon kararı geldi! Emeklilerin hesaplarına tam 20 bin TL yatırılacak! 

Özel bankalar arasındaki  promosyon yarışı, emekliler tarafından oldukça yakından takip edilirken, en yüksek ödemeyi yapan bankala da pek çok kişi tarafından araştırılıyor.


ING TÜRKİYE EMEKLİLERE 20 BİN TL'YE KADAR NAKİT PROMOSYON VERECEK


Emekli promosyon ödemeleri en çok merak edilen bankalar arasında yer alanING, emekli maaşını ilk defa taşıyanlara, maaş tutarına bağlı olarak ek koşulsuz 15 bin Türk Lirası’na kadar promosyon fırsatı tanıyor. Ayrıca, otomatik fatura talimatı veren emeklilere 3 bin Türk Lirası’da kadar ek nakit ödemesi yapılıyor. Eğer emekliler, ING Turuncu Hesap’a 75 bin Türk Lirası ve üzeri bakiye getirirlerse, toplamda 20 bin TL’ye varan promosyon alma hakkı kazanıyor.

ING’den flaş promosyon kararı geldi! Emeklilerin hesaplarına tam 20 bin TL yatırılacak!

ING EMEKLİ PROMOSYONUNDAN KİMLER YARARLANABİLİYOR?

Emekli vatandaşlar Cebimdeki Danışman uygulaması ile görüntülü görüşme ile danışmanlarla bağlantı kurup maaşlarını kolay bir şekilde bankaya taşıyabiliyor.

ING tarafından paylaşılan detaylara göre yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da bu promosyondan faydalanabiliyor. 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında emekli maaşını 3 sene boyunca bankadan alma taahhüdü veren mevcut ve yeni müşteriler, 15 bin Türk Lirası’na ulaşan ek koşulsuz nakit promosyon elde edebiliyor.


Ayrıca emekliler tüm bunlara ek olarak;

Dijitalden gerçekleştirecekleri para transferi işlemlerine masraf ödemezken, yüzde 3,84'ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilirkeni ilk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptıklarında ilk 1 sene kart ücret ödemiyor. Ayrıca emekliler 25 bin TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans da kullanabiliyor. 

 

Yatırım aracı olarak 1 yıl sonra kira ve konut fiyatları dengelenecek! 

Çengelköy Metzel Mercury'de 13 milyon liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 3 ay sonra!

Araba almak isteyenler dikkat! Opel Corsa’da ya 0 faiz ya 20 bin TL indirim fırsatı!


Geri Dön