Ekonomi

ING’den müjde! 1 Kasım’a kadar başvurana 300 TL kazanma fırsatı!

Yenilikçi banka ING, birikimlerinizi yatırıma dönüştürmeniz için yeni bir kampanya düzenledi. 1 Kasım’a kadar başvuran herkes bu kampanyadan faydalanabilecek. İşte detaylar…ING’nin yeni kampanyası ile emekliliğiniz için güvenli bir şekilde birikimlerinizi yatırıma dönüştürün; emeklilikte ister toplu para ister emeklilik maaşı olarak alın

Yenilikçi banka ING, emekliliğini düşünenler için yeni bir kampanya düzenledi. ING’nin yeni kampanyası ile emekliliğiniz için güvenli bir şekilde birikimlerinizi yatırıma dönüştürün; emeklilikte ister toplu para ister emeklilik maaşı olarak alın.

Ayrıca ING’nin bu kampanyasından faydalanmak isteyenlere bir de hediyesi var. İşte detaylar…

ING’DEN 300 TL HEDİYE

Yenilikçi banka ING, emekliliğini düşünenler için yeni bir kampanya düzenledi. ING’nin yeni kampanyası ile emekliliğiniz için güvenli bir şekilde birikimlerinizi yatırıma dönüştürün; emeklilikte ister toplu para ister emeklilik maaşı olarak alın.

Ayrıca ING’nin bu kampanyasından faydalanmak isteyenlere bir de hediyesi var.

ING’nin mobil uygulamasında yer alan Cebimdeki Danışman sekmesi üzerinden BES’e başvuran herkesin ilk katkı payına ek 300 TL hediye verilecek.

ING müşterileri ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntülü görüşme yaparak Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) katılabiliyor.

Ayrıca, kullanıcılar başvuru sonrasında ING Mobil üzerinden BES’e ait tüm detaylarını görebiliyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Cebimdeki Danışman'a özel 300 TL’ye varan ek katkı ve Turuncu Hesap sahiplerine artı 3 ay Hoş Geldin Faizi de hediye verilecek.

Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) katılmak için başvurunuzu ING Mobil'den yapabilirsiniz.

AÇIKLANAN KAMPANYA KOŞULLARI

Açıklanan kampanya 1 Kasım 2022 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanyadan faylanmak için Emekliliğim Güvende planlarını Cebimdeki Danışman aracılığı ile satın almış olmanız gerekiyor.

Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere faydalanabilir.

Ek katkı payı hediyesi 300 TL ile sınırlandırılmıştır. 300 TL üzerinde yatırılan ilk katkı payı tutarının sadece 300 TL’lik kısmı için ek katkı payı ödemesi yapılacaktır.

İlk katkı payı hediyesi sözleşme cayma süresi olan 2 ayın tamamlanmasını müteakiben bireysel emeklilik sözleşmesine NN Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından tanımlanacaktır

Ek katkı payı hediyesine hak kazanmak için ödeme yöntemi kredi kartı olmalıdır.

Ek katkı payı hediyesine hak kazanmak için Emekliliğim Güvende planı kapsamında ilk iki katkı payının ödenmiş olması zorunludur.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.ing.com.tr/

Beklenen gün geldi! Altında yarın yer yerinden oynayacak!

O karar yargıya taşındı! Suya yüzde 50 indirim gelecek mi?

Eczanelerin ilaçlardan aldığı kar payı yükseltildi!