Ekonomi

ING’den müjdeli haber geldi! İlk kez ING’li olanlar kazanacak!

Yenilikçi banka ING, resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak. İşte detaylar…Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak

Yenilikçi banka ING, resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak.

ING’den açıklanan yeni kampanyaya göre, 20 bin TL’ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanarak nakit iade avantajından faydalanabileceksiniz.

Kredi faizi ne olursa olsun, yüzde 0,99 oranında yansıyacak. Bu kampanyadan yararlanmak için Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.

Peki, ING’den açıklanan bu kampanyanın detayları nelerdir?

ING’nin resmi sitesinden açıklanan kampanyaya göre, 20 bin TL’ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanarak nakit iade avantajından faydalanabileceksiniz.

Kredi faizi ne olursa olsun, yüzde 0,99 oranında yansıyacak. Bu kampanyadan yararlanmak için Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.

İŞTE ING’DEN AÇIKLANAN KAMPANYA DETAYLARI

Açıklanan bu kampanyadan ilk kez ING’li olacak müşteriler, 20,000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 12 ay vadeye kadar yararlanabilir.

Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir.

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüksek olması halinde, sözleşme faiz oranınız geçerli olur.

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup yüzde 1,54'ten başlar.

Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı yüzde 1,54 ile yüzde 5,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.

Kredi kullanımlarında dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

İndirimli faizlerden yararlanabilmek için her iki koşulda da Turuncu Ekstra programına katılmış olmanız ve ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanmanız gerekir.

Sözleşme faiz oranınız değişmeyecek olup, seçtiğiniz koşulu sağladığınızda bir sonraki ay nakit iade ile faiz oranınızı düşük hissedersiniz. ING’nin kampanyayı sonlandırma ve koşulları değiştirme hakkı saklıdır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.ing.com.tr/

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

Erdoğan’dan son dakika müjdesi! Esnafa kredi destek paketini açıkladı

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Sevkiyat korkusu buğday fiyatlarını vurdu! Buğday fiyatları yükseldi!