02 / 05 / 2024

ING'den son 13 gün uyarısı! Nisan 2024 emekli paketiyle bunu yapan emeklinin hesabına 15 bin TL para yatırılacak! 

ING'den son 13 gün uyarısı! Nisan 2024 emekli paketiyle bunu yapan emeklinin hesabına 15 bin TL para yatırılacak! 

Milyonlarca emekli tarafından adeta dört gözle beklenen yeni promosyon tutarlarının resmi web sitesi üzerinden duyuran ING Türkiye, emekli vatandaşlara ne kadar promosyon verecek? İşte ING emekli Nisan 2024 paketi...



Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ve arama motorlarında da sık sık araştırdığı Nisan 2024 paketi ile yüzleri güldüren ING Türkiye, emeklilere yönelik koşulsuz nakit promosyon tutarlarında artış yaptı.

Nisan 2024 emekli paketi merakla beklenen ING'nin resmi web sitesinde açıklanan bilgilere göre emekli maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyan SSK ve Bağkur emeklileri hesaplarına yatırılan maaş tutarına göre ek koşulsuz 12 bin Türk Lirası'na ulaşan nakit promosyon alabiliyor.

ING'nin verdiği bilgiye göre maaşlarını ilk defa ING’ye taşıyan emekli vatandaşlar vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin TL'ye kadar ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin Türk Lirası alabiliyor.

ING den son 13 gün uyarısı! Nisan 2024 emekli paketiyle bunu yapan emeklinin hesabına 15 bin TL para yatırılacak! 

ING EMEKLİ PROMOSYONUNU NASIL ALABİLİRİM?

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre emekli vatandaşlar ING Mobil’de bulunan Cebimdeki Danışman ile görüntülü görüşme yaparak danışmanlara uzaktan bağlanıp e-Devlet Kapısı üzerinden veya bunun dışında da ING Türkiye şubelerine gidip emekli maaşlarını ING'ye taşıma hakkına sahip. 

EMEKLİYE 15 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ

ING'nin 12 bin Türk Lirası'na varan ek koşulsuz nakit promosyonundan 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli maaşını 3 sene boyunca ING Türkiye'den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler yararlanabiliyor.

Emekli maaşlarını ING Türkiye'den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelirleri 10 bin liraya kadarsa 5 bin Türk Lirası, 10 bin lira - 15 bin lira arasındaysa 8 bin Türk Lirası, 15 bin lira veya 20 bin lira arasındaysa 10 bin Türk Lirası, 20 bin Türk Lirası ve üzeri ise 12 bin Türk Lirası ek koşulsuz nakit promosyon alma hakkına sahip.

Ayrıca bunun dışında da 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk defa emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk kez nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatırılmış olan emekli maaş müşterileri, 3 adet ve daha fazla verecekleri her otomatik fatura talimatına 600 Türk Lirası olacak biçimde toplam olarak da en çok 3 bin Türk Lirası ek nakit promosyon alma hakkına sahip.

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Kira tespit davasında kiracının cevap dilekçesindeki beyanı şaşırttı!


Geri Dön