27 / 04 / 2024

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol



Peker Holding, yeni finansman modeli ile İngiltere’de gayrimenkul alanında yatırım fırsatı sunuyor. Yurtdışında gerçekleştirdiği yenilikçi ve insan hayatına dokunan projeler geliştiren Peker Holding, sahil şehirlerinden Brighton’da konumlanan projesini ve Londra’nın Finchley bölgesindeki Dollis projesini satışa çıkardığını bildirdi.

Üniversiteleri ile de ünlü yüksek kira getirisine sahip olan Brighton, üstelik Londra merkeze trenle sadece 55 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peker Holding’in Brighton’da The Old Brewery adıyla inşa edilen projesinde 47 anahtar bulunurken, projenin en cazip özelliklerinden biri de ödeme seçenekleri olarak görünüyor. Peker Holding güvencesi ile yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneğinin sunulduğu projede, 27 konutun satışı hızla gerçekleşirken, metrekare fiyatının ortalama 5 bin pounddan satışa sunulduğu belirtildi. Projenin içinde yer alan 11 villa ve 1000 metrekarelik iş yeri alanının da cazip fırsatlar sunduğu kaydedildi.

ESKİ BİRA FABRİKASINDAN DÖNÜŞTÜ

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, klasik İngiliz mimarisinin tipik bir örneği olarak sarı tuğlalarla 1850’de inşa edilen, Victoria Döneminin tarihi mirası Portslade Brewery Bira Fabrikası’ndan dönüşmüş olmasının projenin en büyük özellikleri arasında yer aldığı ifade edildi. Fabrika, kimliğine uygun olarak restore edilerek projenin içinde bir cazibe odağı olarak yerini aldı.

The Old Brewery Projesi ile 19’uncu yüzyıl Victoria Dönemi mimarisini günümüzün modern dokunuşları ile yeniden yorumladıklarını kaydeden Peker Holding London Yönetim Kurulu Başkanı, Ayşegül Peker, Londra’nın merkezine tren ile 55 dakika uzaklıkta olduklarını belirtti. Güneydoğu Sussex Bölgesi’nde, Manş Denizi kıyısında bulunan Brighton’un, İngiltere’nin en ünlü ve en büyüleyici sahil şehirlerinden biri olduğunun altını çizen Peker, bu popüler sahil şehrinde geniş kumsalların, eşsiz gün batımının tadını çıkartmanın mümkün olduğunu ifade etti. Özellikle ailelerin gençler için bu bölgeyi tercih ettiğini söyleyen Peker, bölgenin ayrıca kira getirisinin de cazip olduğunu vurguladı.

KİRA GETİRİSİ HAZIR

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

Ayşegül Peker, kolay ödeme seçenekleri sayesinde Brighton’dan ev almanın artık hayal olmadığını belirterek dairelerin hazır kira getirisi ile de satışa sunulduğunu söyledi. Son zamanlarda Türk müşterilerden çok fazla talep geldiğini kaydeden Peker, “Mortgage almakta da zorlanıyorlar. Bunun üzerine bizde Türk yatırımcılar için özel bir model oluşturduk. Türk müşteriler için her türlü

kolaylığı düşündük. Şu an İngiltere’de ev almak için güzel bir zaman. Kira getirisi de pound olarak ortalama yüzde 5 seviyesinde” diye konuştu.


Geri Dön