27 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...



Inİstanbul Gala ödeme tablosu bilgisinden önce kısaca projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


İş GYO  Inİstanbul Gala  Evleri konum olarak TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Nef ve İş GYO imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, kapalı otopark, sinema, basketbol sahası, mescit, kreş gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Toplamda 788 adet üniteden meydana gelen Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

- Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 

- Yüzde 1 peşin ödemlerde, kalan yüzde 75'lik tutar taksitlendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 

- Yüzde 25 peşinatta kalan tutar için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön