Sektörel

Innovia 3'te yeni bloklar satışta! 73 bin TL'ye!

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği 14 bin konutluk dev Innovia Projesi'nde uzun süredir beklenen A Blok daireleri satışa sunuluyor

Innovıa Projesi'nde 45 metrekare ile 50 metrekare 1+1 konutlar 73 bin TL'den, 92 metrekare ile 107 metrekare 2+1'ler 137 bin TL'den, 115 metrekare 3+1'ler ise 144 bin TL'den başlıyor. 1000 lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Yeşil İnşaat'ın Innovia Projesi'nde 1 yıl sonra ara ödeme, konut teslimi sırasında 2. ara ödemenin ardından 40 ay vaizsiz taksitlendirme imkanı bulunuyor.

Beklenen daireler satışa çıkıyor...

Şu an satışta olan 3 bin 350 konutluk Innovia 3´ün uzun süredir satışa sunulması beklenen A Blok daireleri sahiplerini bekliyor. Projenin en özel bloklarından biri olan A Blok, Innovia 3´ün tam merkezinde konumlanıyor. Tüm siteye hakim olması ile ayrıcalıklı bir konuma sahip ve bugüne kadar satışa sunulmamış olan A Blok 17 Eylül tarihi itibari ile satışa sunuluyor.

Yeşil İnşaat´ın dev projesi Innovia´nın ayrıcalıklarından yararlanan tüm ev sahipleri gibi siz de Innovia´da bir dizi ödeme kolaylığı yaratacak istediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz "keyfe keder ödeme planı" ile bir ev sahibi olabilir, ortak mutfak, Innovia Online, Spa gibi birçok özel imkânlardan faydalanabilirsiniz.

Avantajlı ödeme seçenekleri sunan Innovia´dan siz de hemen bir ev sahibi olun yeni yaşantınızın keyfini sürün...

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
info@yesilinsaat.com.tr

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Innovia 3. etapta satışlar başlıyor 
 
14 bin konutluk Innovia Projesi ve bugüne kadar hayata geçirdiği kampanyalarla dikkat çeken Yeşil İnşaat, projelerine hız kesmeden devam ediyor. 
 
Şu an satışta olan 3 bin 350 konutluk Innovia 3'ün A Blok daireleri satışa çıktı. Projenin en özel bloklarından biri olan A Blok, Innovia 3'ün tam merkezinde konumlanıyor. A Blok tüm siteye hakim olmasıyla ayrıcalıklı bir konuma sahip.

ZAMAN