Proje Güncel

İnnovia Ispartakule vaziyet planı!

İnnovia Ispartakule vaziyet planı ve daha fazla ayrıntı için projenin www.innoviaispartakule.com adresini ziyaret edebilirsiniz. İnnovia Ispartakule 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar ev seçeneğine sahip...


İnnovia Ispartakule projesi Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat'ın ortaklığında kurulan Zincir Yapı imzasını taşıyor.  İnnovia Ispartakule projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri mevcut durumda. 


 İnnovia Ispartakule projesinin toplam inşaat alanı 82 bin 832 metrekareye yayılıyor. İnnovia Ispartakule vaziyet planı 'nı haberimizin devamında inceleyebilirsiniz.


 Konum olarak İstanbul Avrupa yakasındaki Bahçeşehir Ispartakule sınırlarında yükselen  İnnovia Ispartakule fiyat bilgisi projenin satış ofisinde veriliyor. 


İnnovia Ispartakule ödemeleri: 


İnnovia Ispartakule projesinin ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Bunun içinse konut bedelinin yüzde 25'ine kadar peşinat ödeniyor.


163 adet dükkanın ve  265 adet dairenin bulunduğu İnnovia Ispartakule projesi buhar odası, spor alanları, fitness center, Türk hamamı, pilates, çarşı alanı gibi imkanlara sahip. İnnovia Ispartakule vaziyet planı şu şekilde: 


İnnovia Ispartakule vaziyet planı: 


www.innoviaispartakule.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com