Yeni Projeler

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...  İnova Terra Evleri projesinde villa satışları başladı

İnova Terra Evleri Sapanca, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 

İnova Terra Evleri projesinde villa satışları başladı. Projede 7 blok şeklinde ikiz ve müstakil olarak tasarlanan villalar yer alıyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanan projede, hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. 

Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villa tipleri bulunuyor. Projede şu an satılıkta olan 3 adet 2+1 ve 2 adet 4+1 villa bulunuyor.

3+1 villalar sırt sırta olacak şekilde ikiz olarak tasarlandı. 4+1'ler ise müstakil villa. 

İstanbul’a sadece 1 saat mesafede, yaklaşık 2,5 dönümlük bir arazi üzerinde yükselen projede, 2+1'lerin brüt alanları 120 metrekare, 3+1'lerin brüt alanları ise 140 metrekare olarak belirlendi.

İnova Terra, lokasyon olarak doğa ile iç içe konumuyla dikkatleri çekerken, aynı zamanda Sapanca’nın merkezinde hayata geçiriliyor. Butik bir proje olarak tasarlanan İnova Terra Evleri'ndeki villalar, konfor ile kullanım rahatlığını ön planda tutacak şekilde tasarlandı. 

Sapanca Gölü'nün yanı başında hayata geçirilen projede, villa sahipleri opsiyonel olarak havuz yaptırabiliyor. 

INOVA TERRA EVLERİ SAPANCA HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde yer alan 3+1'lerin fiyatları 6 milyon 400 bin Türk Lirası, 3+1'lerin fiyatları ise 7 milyon 980 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

İnova Terra Evleri'nde kredi ile ödeme seçeneği bulunmuyor. Projede kısa bir süreliğine bu fiyatlar geçerli, yakın zamanda konut fiyatları yükselecek. 

Web: https://www.inovayatiriminsaat.com

Tel: 0 506 292 43 01

Ala Saklıbahçe yarısı peşin 12 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!