Proje Güncel

İnova Terra Evleri'nde son 4 villa! 6.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

İnova Terra Evleri, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Tamamı villadan oluşan İnova Terra Evleri'nde satışlar başladı ve son 4 villa kaldı. İşte İnova Terra Evleri projesi ile ilgili detaylar... İnova Yatırım İnşaat tatafından Sapanca'da hayata geçirilen projede 3 villanın satışı yapılmış olup 4 villanın satışı devam etmekte

İnova Terra Evleri projesi tamamı villa olacak şekilde 7 villandan oluşuyor. İnova Yatırım İnşaat tatafından Sapanca'da hayata geçirilen projede 3 villanın satışı yapılmış olup 4 villanın satışı devam etmekte.

Bu 4 villadan 2 tanesi 4+1 müstakil, 2 tanesi ise 3+1 ikiz villa olarak satışta. Peki 3+1 ve 4+1 vilların güncel fiyatları ne kadar? İşte İnova Terra Evleri ile ilgili tüm merak edilenler...
 

INOVA TERRA EVLERİ'NİN FİYATLARI NE KADAR? İNOVA TERRA EVLERİ FİYAT LİSTESİ 30 HAZİRAN 2023!

İstanbul’a sadece 1 saat mesafede, yaklaşık 2,5 dönümlük bir arazi üzerinde yükselen projede,  3+1'lerin net alanları  120 metrekare, 4+1'lerin ise 140 metrekare olarak belirlendi.

2 adet 3+1 ikiz vilların fiyatları 6 milyon 800 bin TL,
2 adet 4+1 müstakil vilların fiyatları ise 8 milyon 400 bin TL'den satılıyor.

 

İnova Terra Evleri, lokasyon olarak doğa ile iç içe konumuyla dikkatleri çekiyor.  Butik bir proje olarak tasarlanan İnova Terra Evleri'ndeki villalar, konfor ile kullanım rahatlığını ön planda tutacak şekilde tasarlandı.

Sapanca Gölü'nün yanı başında hayata geçirilen İnova Terra Evleri'nde,  villa sahipleri opsiyonel olarak havuz yaptırabiliyor. 

 

INOVA TERRA EVLERİ TESLİM TARİHİ!

Konfor ve kullanım rahatlığı ön planda tutularak tasarlanan villalarda, 250 ile 380 m2 arasında değişen bahçelerin içinde hayata geçirilen İnova Terra Evleri'nde tapular hazır olup, Eylül 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

WEB: https://www.inovayatiriminsaat.com/
TEL:  0 506 292 43 01

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Butik Silisyum Villaları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!