Sektörel

'İnşaat Demiri İzleme Sistemi' geliyor: Darphane inşaat demiri takip sistemi kuracak!

Darphane'nin inşaat demirinin üretimi veya ithalatından inşaatta kullanım ve laboratuvar deneyleri dâhil geçen tüm aşamalarda izlenmesini sağlayacak İnşaat Demiri İzleme Sistemi'ni (İDİS) kurmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...  Mevcut inşaat demiri üreten ya da ithal edenler ile ihracatçı, toptancı, bayi, tüccar ve yapı müteahhitlerine 1 Ocak 2024'ten önce İDİS’e geçmeleri zorunluluğu koyuldu

İnşaat demirinin üretimi veya veya ithalatından inşaatta kullanım ve laboratuvar deneyleri dahil, geçilen tüm aşamalarda izlenmesi amacıyla İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) hayata geçirilecek. 

Mevcut inşaat demiri üreten ya da ithal edenler ile ihracatçı, toptancı, bayi, tüccar ve yapı müteahhitlerine 1 Ocak 2024'ten önce İDİS’e geçmeleri zorunluluğu koyuldu. 

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor! İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi

Benzin, motorin, LPG'de petrol şoku! Yeni indirim geldi mi? BP, Opet, PO, Shell 16 Mart 2023 fiyat listesi...