Genel

İnşaat makinaları, Kayseri'deki fuarda sergilenecek!

Kayseri ’de 7-10 Nisan ’da açılacak '9. İş ve İnşaat  Makinaları, Endüstri ve Eleteks Fuarı'nda iş makineleri, ticari araçlar,  elektrik, elektronik ürünler, güvenlik sistemleri, otomasyon ve telekomünikasyon  ürünleri sergilenecek.

Türkiye 'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden birine sahip Kayseri 'de 7-10 Nisan 'da açılacak '9. İş ve İnşaat  Makinaları, Endüstri ve Eleteks Fuarı'nda iş makineleri, ticari araçlar,  elektrik, elektronik ürünler, güvenlik sistemleri, otomasyon ve telekomünikasyon  ürünleri sergilenecek.

Tureks Fuarcılık 'tan yapılan yazılı açıklamada, daha önceki yıllarda düzenlenen fuarların, ilgili sektörlerin Anadolu 'daki en büyük buluşması olduğu,  bu yılki fuara ise daha yoğun katılımın beklendiği ifade edildi.

Açıklamada, sanayinin her türlü gereklerini tanıtan ve alıcılarıyla buluşturan fuarın büyük iş bağlantılarına ve yeni açılımlara ev sahipliği yaptığı  belirtilerek, şu bilgiler verildi:

'Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Otomasyon Fuarı 'nın gelişmesine paralel olarak, ticari hareketin, yapılaşmanın ve sanayileşmenin giderek  yoğunlaştığı Kayseri 'de, bu gelişimin beraberinde getirdiği her türlü elektrik,  elektronik, güvenlik sistemleri, otomasyon, telekomünikasyon ve bilgisayar  ihtiyaçlarının tanıtılacağı Eletex Fuarı, ürün, hizmet ve çözüm sunan firmalar  ile potansiyel alıcıları bir araya getiriyor.

9. İş ve İnşaat Makinaları Fuarı, Endüstri ve Eletex Fuarı ile birlikte 9 yıldır organize edilerek, özellikle çevre iller olmak üzere Türkiye 'nin her  yerinden ziyaretçi akınına uğramaktadır. Fuar, bölge için büyük önem arz  etmektedir.'

Fuarda, makina imalatı ve metal işleme teknolojileri, birleştirme, kaynak, kesme ve yüzey işleme teknolojileri, plastik, kauçuk, ambalaj makineleri,  ticari araçlar, taşıma, depolama, istifleme ve lojistik, iş, inşaat makineleri ve  ekipmanları, elektrik, elektronik, otomasyon ve bilgisayar gruplarında ürünler  yer alacak.