Sektörel

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...Bakanlık, depremden etkilenen 11 şehirde depremden etkilenen vatandaşlar için yapılacak kalıcı konutların yerlerini belirlemek için akademisyenlerin yanı sıra müteahhitler ve yapı malzemesi üreticileri ile bireysel toplantılar yaptı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta yaşanan asrın deprem felaketinden sonra koordinatörlüğünü yaptığı Gaziantep'te çalışmalarına devam ediyor. Bakanlık, depremden etkilenen 11 şehirde depremden etkilenen vatandaşlar için yapılacak kalıcı konutların yerlerini belirlemek için akademisyenlerin yanı sıra müteahhitler ve yapı malzemesi üreticileri ile bireysel toplantılar yaptı.

  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

Kurumlar Bakanı Nurettin Necati, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Necati, aralarında Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'un da bulunduğu yapı malzemesi üreticileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakanlıklar, iş dünyasının temsilcilerini dinledi ve üretimi artırmanın yollarını tartıştı. Konferansta yapı malzemeleri üreticileri 11 ilde fiyat sabitlediklerini duyurdu.

 

"Devletin gücünü bugün vatandaşa gösterme, her türlü imkanı vatandaşa verme günü"

Bakan Kurum, daha sonra müteahhitler ile görüşerek, yapmayı planladıkları yeni konut hakkında bilgi verdi. Kurum, "Bu ülke için eli taşın altına koyma zamanı" dedi. Bakan kurum daha sonra şunları söyledi:

"Üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. O evlerin en temiz, en sağlıklı, en güvenli şekliyle yapılmasını bekliyorum. Devletin gücünü bugün vatandaşa gösterme, her türlü imkanı vatandaşa verme günü. Bunu da hep birlikte yapmak zorundayız. Bunu yapacak güce ve kudrete sahibiz. El birliği içerisinde bu süreci yöneteceğiz. Bu süreci doğru yönetmek zorundayız. Biz pandemi sürecinde kimsenin çalışmadığı bir dönemde afet konutunu da yaptık, sosyal konutumuzu da yaptık, kamu yatırımlarını da yaptık. Milletin evden çıkmadığı süreçte biz sokaktaydık. Maskeyle gittik şantiyede çalıştık. Tüm dünya tedariki durmuştu. Yarın hepsi düzene girer, aslolan olanı orada takip etmek, olanı birlikte yönetmek. Bunu da inşallah yöneteceğiz."

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak 1.500 TL para müjdesi! Bu yardımı almak isteyenler acilen baksın!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`e girin tık diye parayı alın!
Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!