27 / 09 / 2024

İnşaat mühendisi uyardı: Ev alacağınız zaman müteahhitin arabasına değil piyasadaki itibarına bakın!

İnşaat mühendisi uyardı: Ev alacağınız zaman müteahhitin arabasına değil piyasadaki itibarına bakın!

İnşaat Mühendisi, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Atakan Bakılan Atakan Bakılan yaptığı paylaşımda “Ev alacağınız veya arsanıza inşaat yaptıracağınız müteahhitin arabasına değil piyasadaki itibarına bakın” dedi.





İnşaat sektöründe yüksek maliyet tartışmaları hız kesmeden devam ederken, İnşaat Mühendisi Alper Kutlu’dan da geçtiğimiz günlerde şaşırtan bir paylaşım gelmişti.

İnşaat Mühendisi Alper Kutlu resmi sosyal medya hesabı https://x.com/alper_kutlu üzerinden yaptığı paylaşımda, istatistiklere göre Türkiye’de kat karşılığı işlere Mercedes ile giden bir müteahhitin ihaleyi alma ihtimali Clio ile gidene göre yüzde 60 daha fazla olduğunu söylemişti.


Konu ile ilgili bir paylaşım da İnşaat Mühendisi, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Atakan Bakılan'dan geldi.

Atakan Bakılan resmi X hesabı https://x.com/atakanbakilan üzerinden yaptığı paylaşımda ev alacağınız veya arsanıza inşaat yaptıracağınız müteahhitin arabasına değil, kişiliğine, eğitim durumuna, sermaye gücüne, referans projelerine, teknik kadrosuna ve piyasadaki itibarına bakın” dedi.

İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan'ın paylaşımı şu şekilde:


İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan'ın paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Fazla kira ödeyen kiracılar dikkat! İade talep edilebilir mi? 

Emekli maaşına 'fark' düzenlemesi geliyor! Yüksek maaş için güncelleme katsayısı yüksek yıl seçilecek!

Eşit miras paylaşımı zorunluluğu kalktı, kardeşler arası miras paylaşımı düzenlendi! Miras ve tapu işlemleri sil baştan!


Geri Dön