Genel

İnşaat sektörü Konya'daki fuarlarda buluşacak!

Konya'da, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen fuarlar 15 Mayıs'ta açılacak. TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü "15 Mayıs'ta ziyarete açılacak fuarlara, 9 ülkeden 124'e yakın firma katılacak" dedi...

Konya'da, TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen "Konya Kent 2014", "Konya 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon", "Konya IHS 201410. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat, Yalıtım Malzemeleri ve Boru" ile "Konya ASANSÖR 2014 Asansör Teknolojileri ve Yürüyen Aksamlar" fuarları 15 Mayıs'ta açılacak. 


TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarlarla ilgili yaptığı açıklamada, inşaat sektörünün gelişmiş ve gelişmekte olan birçok ülkede olduğu gibi, gerek yarattığı katma değer gerekse istihdam açısından Türkiye'de de ekonominin lokomotif sektörlerinden biri haline geldiğini söyledi. 


Üretici ve ithalatçı dünya devlerinin 4 gün boyunca, inşaat sektörünün alt yapı ve üst yapıdaki yatırımlara cevap verecek nitelikte hazırlanan fuarda ürünlerini sergileyeceğini belirten Ersözlü, "15 Mayıs'ta ziyarete açılacak fuarlara, 9 ülkeden 124'e yakın firma katılacak" dedi. 


Ersözlü, fuarlar süresince seminer ve konferansların da düzenleneceğini aktararak, "Birbirini tamamlayan sektörlerin görkemli buluşmasına ev sahipliği yapacak fuarlarımızda, sektörlerle ilgili yeni ürünler, en son teknolojilerle modern hayata geçişin ve yaşam alanlarımızı yüksek standartlara kavuşturmanın yolları sergilenecektir. On binlerce ziyaretçinin TÜYAP çatısı altında bir araya gelmesini umut ediyoruz" diye konuştu. 


TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki fuarların, 15,16 ve 17 Mayıs'ta 10.00-19.00 saatlerinde, 18 Mayıs'ta ise 10.00-18.00 saatlerinde ziyaret edilebileceği bildirildi. 


Ankara Gündem