Sektörel

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...  İnşaat teknolojileri alanında gerçekleştirdikleri yazılım, mühendislik ve Ar-Ge çalışmaları neticesinbde sektöre pek çok yenilik kazandıran sektörün global ve lider oyuncuları arasında bulunan Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, konuya ilişkin "Dinamikleri gereği yeniliklere adapte olma hızı diğer sektörlere göre daha düşük olan inşaat endüstrisi bu konudaki reflekslerini giderek güçlendiriyor

İnşaat şirketlerinin gelişen pazar taleplerine uyum sağlamasına, rekabet gücünü korumasına ve hızla değişen teknolojik ortamda projelerini daha etkin olarak teslim etmesine imkan sunan dijital dönüşüm artık bir seçenek halinden çıkıyor. 

İnşaat teknolojileri alanında gerçekleştirdikleri yazılım, mühendislik ve Ar-Ge çalışmaları neticesinbde sektöre pek çok yenilik kazandıran sektörün global ve lider oyuncuları arasında bulunan Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, konuya ilişkin "Dinamikleri gereği yeniliklere adapte olma hızı diğer sektörlere göre daha düşük olan inşaat endüstrisi bu konudaki reflekslerini giderek güçlendiriyor. Hız, esneklik, artırılmış verimlilik, düşük maliyet gibi güçlü parametreler, şantiyeleri dijital dönüşüm iklimine daha da yaklaştırırken otomasyon çözümleri sektörün yıkılmaz kurallarını da değiştirmeyi başarıyor" açıklamasında bulundu.

ŞOK Market'te araç içi yatak 499 TL'ye, süpürge 179 TL'ye, kompresör 299 TL'ye düştü! ŞOK 22 Temmuz aktüel kataloğu

İstanbul'da kiralık konut fiyatları resmen uçtu! Zirvede Adalar ve Şile var!

Fuzul GYO, halka açılıyor!