İnşaat Malzemeleri

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan beton, çimento ve demir fiyatları son günlerde gündeme bomba gibi düştü. Özellikle beton ve çimento fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde, şikayetler artmaya başladı. Kentsel dönüşüm ve depremi fırsat bulan fırsatçılar çimento ve beton fiyatlarına fahiş zam uyguladılar. Bu durum bakanlık tarafından mercek altına alınarak, inceleme başlatıldı.

Ticaret Bakanlığı beton ve çimento satıcılarını yakın takibe aldı. Öte yandan demir fiyatları 2023 yılında rekor seviyeye ulaştı. Geçtiğimiz aylarda tonu 20 bin lirayı geçen demir fiyatları cep yakmaya devam ederken  şu günlerde indirim haberleri gelmeye başladı. Dün inşaat demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi.

Peki bugün demir fiyatlarına indirim geldi mi? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İNCE İNŞAAT DEMİR FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? 18 EKİM 2023 DEMİR FİYATLARI

KALIN İNŞAAT DEMİR FİYATLARI KAÇ TL 18 EKİM 2023?

HURDA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

GÜNCEL KÜTÜK FİYATLARI KAÇ LİRA?

AYRINTILI BLGİ İÇİN:https://www.demirhaber.com/

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?