Genel

İnşaatçı Serdar Barış evinde ölü bulundu!

Bir inşaat firmasının ortaklarından, iş adamı 43 yaşındaki Serdar Barış, Kilyos Simpaş Marenegro Sitesi'ndeki evinde ölü bulundu. Barış'ın cesedi, arkadaşının odaya girmesiyle bulundu

Bir inşaat firmasının ortaklarından, inşaat mühendisi 43 yaşındaki Serdar Barış, dün Kilyos Simpaş Marenegro Sitesi'ndeki evinde ölü bulundu. Barış'ın cesedi, arkadaşının odaya girmesiyle bulundu.

Ceset, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Eşi yurtdışında bulunan iş adamının dün akşam Taksim'de arkadaşıyla eğlendikten sonra alkollü olarak evine döndüğü ve yatmadan önce antidepresan ilaç aldığı ileri sürüldü.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Milliyet

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Lüks villada şüpheli ölüm

Kontek İnşaat A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve ortaklarından İnşaat mühendisi Serdar Barış lüks villasında ölü bulundu

Alınan bilgiye göre, Kontek İnşaat A.Ş. firmasının ortaklarından Serdar Barış’ın cesedi, uzun süre yatağından kalkmamasından şüphelenen arkadaşının odaya girmesiyle bulundu. Serdar Barış’ın cesedi, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ünlü işadamının önceki akşam Taksim’de arkadaşıyla eğlendikten sonra alkollü olarak evine döndüğü ve yatmadan önce antidepresan ilaç aldığı iddia edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
EŞİ LİTVANYA’DAN GELDİ

Ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze Bebek Camisi’nde kılınan namazın ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Barış’ın yakınları ve arkadaşları katılırken Litvanyalı eşi Sandra Barış, kayınvalidesi Güner Barış’ın omuzlarında gözyaşlarına boğuldu. Genç kadının olay günü Litvanya’da olduğu eşinin ölümü üzerine Türkiye’ye döndüğü öğrenildi.
Star