27 / 04 / 2024

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ataşehir Yenisahra projesi

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.



İnsay Yapı'nın yeni projesi İstanbul Ataşehir Yenisahra'da inşa edilecek. Merakla beklenen  İnsay Yapı  Yenisahra projesinde geliştirme çalışmalarının devam ediyor. 

10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan İnsay Yapı  Ataşehir Yenisahra projesi  karma proje olarak yükselecek. 

Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek olan İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesinin 2024 yılında başlaması planlanıyor. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024 te başlıyor! Yeni proje!

Ondörtüç Pendik'te satışlar devam ediyor

İnsay Yapı'nın 'Ondörtüç Pendik' projesinde satış süreci devam ediyor. 9 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 252 konut ve 15 ticari alan yer alıyor.

Yüzme havuzu, spor alanları, çocuk parkı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi alanların yer aldığı projedeki konutların yüzde 85'i balkonlu.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024 te başlıyor! Yeni proje!

Ondörtüç Pendik projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 

Pendik Tavşantepe Metro Durağına 800 metre uzaklıkta

İnsay Yapı ‘Ondörtüç Pendik’ projesi doğayla iç içe bir yaşam sunmanın dışında sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığı da sağlıyor.   Pendik Tavşantepe Metro Durağına 800 metre mesafede bulunan proje ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyor.

Dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili olan Ondörtüç Pendik projesi özel hastanelerin dışında Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne de 3 dakikalık mesafede yer alıyor. Ayrıca söz konusu proje Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Web: www.insayyapi.com

Yabancılara 21 yılda 28 milyon 320 bin 28 metrekare arazi, 289 bin 412 adet konut ve iş yeri satıldı!

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!


projeye sor



Geri Dön