27 / 04 / 2024

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.



Adım İstanbul Kayaşehir'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 35 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


İntaya-EYG-İntes  Adım İstanbul  ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Başakşehir Adım İstanbul'da konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor. 


615 adet daire ve 120 adet ticari üniteden meydana gelen Adım İstanbul Kayaşehir'de teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yüzde 50 peşinde, kalan yüzde 50'lik tutar 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Adım İstanbul Residence'de kapalı yüzme havuzu, oyunma odaları, fitness center, dinlenme terasları, oyun havuzları, çocuk oyun alanları ve hamam gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. Projede konut fiyatları 595 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

Adres: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön