28 / 04 / 2024

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 


İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.



İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi konusu:
KONUT VE İNŞAAT Konusu ile ilgili olarak her türlü konut dekorasyon,tadilat,bakım ve onarım işleri yapmak ve yaptırmak.Konusu ile ilgili olarak her türlü yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut,iş yeri kara ve demir yolu,su vekanalizasyon,iş hanı,dükkan,fabrika,atölye,soğuk hava tesisleri, cami, otel, motel,sanayi tesisleri, arıtma tesisleri,turistik konaklama tesisleri,eğlence tesisleri,sosyal tesisler, okul,hastahane, köprü,baraj, bent,gölet, liman,iskele,akaryakıt istasyonu,tatil köylerinin inşaat işlerini yapmak ve yaptırmak,taahhütlerde bulunmak ve bu husustaki taahhütleri kabul etmek ve ihaleye çıkarılan inşaat,elektrik,tesisat,yol,su,kanalizasyon,doğal gaz,altyapı,üst yapı,dekorasyon,restorasyon işlerini yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek,ihale şirkete kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.Konusu ile ilgili olarak her türlü inşaat ile ilgili yalıtım,izolasyon malzemesi,inşaat malzemeleri,diğer çeşitli çatı malzemelerinin alım-satımını yapmak,ithalatını ve ihracatını yapmak.Konusu ile ilgili olarak kum,çakıl... ve ana sözleşmesinde yer alan diğer işler.
 


Geri Dön