28 / 04 / 2024

İntema İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

İntema İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.



İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yönetim Kurulu'nun 2021 yılı için önerdiği bağımsız denetim şirketinin genel kurulca onaylanması hakkında açıklama yaptı. 

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Bugün yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda, Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verilmiştir.  


Geri Dön