02 / 05 / 2024

İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Haddla tarafından kuruldu.



İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Haddla tarafından kuruldu.

İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. - İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. - İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni, ahşap möble vb.) yapmak, projelendirmek taahhütlerde bulunmak konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında, satın almak, satmak, pazarlama ve ticaretini yapmak. - Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izolasyonu işlerini yapmak, gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele portatif ve şantiye binası imal etmek ve bunları kiralamak,kiraya vermek ve satmak. - Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim ve danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. - Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, organizasyonlar yapmak, Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, transfer işlemleri, tur düzenleme, rehberlik hizmetlerini, konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yürütmek. - Her türlü malın ithalatı, ihracatı ve genel dahili toptan ticaretini yapmak...


Geri Dön