Genel

INVESTATE'08 gayrimenkul sektörünü Bodrum'da buluşturacak

Dünya turizminin en önemli adreslerinden biri olan Bodrum, INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması'na ev sahipliği yapacak.

Gayrimenkul sektörünün karar vericilerinin buluşarak uzun vadeli ilişkiler kurmasına olanak sağlayacak; aynı zamanda Türkiye kıyılarının geleceğinin belirleneceği konferans ve seminerlere ev sahipliği yapacak olan “INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması” 24 - 25 Mayıs 2008 tarihinde Bodrum Princess Otel'de gerçekleşecek.

Konferans'ın konuk konuşmacısı New York Üniversitesi Kentsel Tasarım Bölümü Başkanı dünyaca ünlü mimar Michael Sorkin olacak.

Yabancı yatırımcıların İstanbul'dan sonra en çok sahil yörelerine ilgi göstermesi gerçeğinden yola çıkan IKON Events ve Akın Nalça Modular Spaces'ın düzenlediği INVESTATE'08; proje sahibi yatırımcıları, alıcıları, yerel yöneticileri ve gayrimenkul sektörünün gelişimine ilgi duyanları Bodrum'da bir araya getirecek.

INVESTATE'08 Konferans Koordinatörü Süha Özkan ve Danışma Kurulu Üyesi Işık Gökkaya, konferansın içeriğini ve son gelişmeleri paylaşacağı "INVESTATE'08 Türkiye Sahilleri Emlak Yatırım Buluşması Tanıtım Toplantısı" 10 Nisan 2008'de Nişantaşı'ndaki The Sofa Hotel Art8 Lounge'da saat 17:30 ile 19:00 arasında yapılacak.