Proje Güncel

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...Geçtiğimiz aylarda ön talep avantajlarının başladığı Investvadi projesinde 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite yer alıyor

Invest İnşaat’ın en yeni projesi Investvadi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda ön talep avantajlarının başladığı Investvadi projesinde 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite yer alıyor. 

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Investvadi detayları...

Lansman dönemine özel fırsatların başlayacağı Invesvadi projesi Belgrad Ormanı’nı kucaklayan mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu proje aynı zamanda masalsı bir yaşamı en gerçekçi haliyle resmediyor. 

Invest İnşaat Invest Vadi projesinde 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite yer alıyor.

Invest Vadi projesinde her biri doğaya göz kırpan pencereler, prestije açılan kapılar, geniş salonlar, sosyal alanlar ve mağazalara yer veriliyor.

*Görsel temsilidir.

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!
Investvadi nerede? sorusuna projenin Ayazağa bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Söz konusu proje Vadi Koru ve metroya  yürüme mesafesinde yükseliyor.

Invest Vadi fiyat listesi!
Invest Vadi fiyat listesi henüz belli olmadı. Invest Vadi fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. Projede yer alan konutların teslimleri 20 ay sonra yapılacak. 

Web: https://www.investinsaat.com/

Emlak Konut GYO'dan Beykoz'a 776 konutluk yeni proje! Dev proje için düğmeye basıldı!

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!