Teknoloji

iOS 16.3 ne zaman çıkacak? Yeni sürüm ile gelecek yenilikler neler?

 Apple'ın iOS 16.3 çalışmalarını hızlandıracak gibi görünüyor. Bu kapsamda önümüzdeki hafta kullanıma sunulacaktır. iOS 16.3 güncellemesi  beraberinde neler getirecek? İşte yeni sürümden öne çıkanlar...3 ile sunulacak yenilikler açıklandı Hatırlarsak geçtiğimiz haftalarda iPhone 14 Pro modellerinde ilginç bir yatay çizgi hatası ortaya çıkmıştı

iOS 16.3 ile sunulacak yenilikler açıklandı

Hatırlarsak geçtiğimiz haftalarda iPhone 14 Pro modellerinde ilginç bir yatay çizgi hatası ortaya çıkmıştı. Ek olarak, çeşitli cihazlarda kilit ekranı duvar kağıdının bazen siyah görünmesine neden olan bir hata tespit edildi. Apple'ın sürüm notlarına göre iOS 16.3 , iPhone kullanıcılarının beklediği iki büyük düzeltmeyi de içeriyor. Içeriyor olacak. Üstelik 2. nesil HomePod desteği ve fiziksel güvenlik anahtarları gibi yeni özelliklere sahip olacak.

Ek olarak, yeni sürüm Siri ve CarPlay ile ilgili bazı hataları düzeltir. Bu, Siri'yi müzik isteklerine daha duyarlı hale getirecek.

Ayrıca Apple, daha önce iOS 16.2 ile kullanılabilecek yeni özellikleri de tanıtmıştı. Home uygulaması güncellemesini aniden geri çekmişti. Platformu "daha güvenilir ve verimli" hale getirecek olan bu güncelleme, iOS 16.3 beta sürümünde yeniden karşımıza çıktı. Ancak iOS 16.3'ün bir parçası olarak mı yoksa ayrı bir güncelleme olarak mı geleceği henüz belli değil. Apple, önümüzdeki hafta tüm uyumlu iPhone modelleri için iOS 16.3'ü yayınlayacak.

Apple Maps, yakındaki park etme seçeneklerini bulmanıza yardımcı olurApple Maps'te Cincinnati's Music Hall yakınında park etme seçenekleriEvden ayrılmadan önce park yeri ayırtın, böylece bir yer aramak için etrafta dolaşmazsınız.


Bir konuma yol tarifi almak için Apple Haritalar'ı kullanıyorsanız, artık yakındaki park yerini Haritalar'da bulabilirsiniz. Gidilecek bir yer ararken  ve Park Etme seçeneğine dokunabilirsiniz . Bu, yakındaki bir garajda veya otoparkta bir park yeri bulmanıza, rezervasyon yapmanıza ve ödeme yapmanıza yardımcı olur.


iOS, Apple'ın iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarında çalışan işletim sistemidir. Kullanıcı dostu ve gezinmesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır ve çok çeşitli özellikler ve yetenekler sunar. İOS'un en popüler özelliklerinden bazıları, telefon ve görüntülü arama yapma, mesaj ve e-posta gönderme, internete erişme ve çeşitli uygulama ve oyunları kullanma becerisini içerir. iOS ayrıca gezinme, müzik ve video oynatma gibi görevler için yerleşik 
uygulamaların yanı sıra bir dizi üretkenlik aracı içerir. Ayrıca iOS, cihazınızı ve kişisel bilgilerinizi güvende tutmak için Touch ID ve Face ID gibi çeşitli güvenlik özellikleri sunar. Apple tarafından her yıl yeni iOS güncellemeleri yayınlanır, 

GeForce RTX 4080'in bu özelliği oyunculara sevinç çığlıkları attıracak! Oyun dünyasında yeni dönem

T-Mobile da skandal! Milyonlarca kullanıcının bilgisi çalındı!

Gençler bu fırsat kaçmaz! Bir yıl ücret alınmayacak