Teknoloji

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

Yanlışlıkla sızdırıldığı iddia edilen İOS 17 ile gelen ''canlı sesli mesaj'' özellikleri ve nasıl kullanıldığı herkes tarafından merak ediliyordu. Bu haberimizde heyecanla kullanıma sunulması beklenen fonksiyonun özelliklerini sizler için araştırdık. Yeni Temas Posterleri oldukça havalı ama aynı zamanda komik şekillerde suistimal edilebilirler

iOS 17 bu sonbaharda iPhone 15 serisinin kanatlarında çıkacak , ancak bu, önümüze çıkacaklar konusunda heyecanlanamayacağımız anlamına gelmiyor. Yeni Temas Posterleri oldukça havalı ama aynı zamanda komik şekillerde suistimal edilebilirler. Artık FaceTime mesajlarını bırakabilirsiniz ve bize göre en iyi özelliklerden biri Canlı Sesli Mesaj transkripsiyonudur. Doğru yapılırsa, bu bir oyun değiştirici olabilir.

Apple'ın yeni iOS 17 yazılımı, FaceTime görüntülü mesajlarını arkadaşlarınız ve aileniz için bırakabilme özelliğinden, iPhone'unuzu dijital bir saate ve akıllı ekrana dönüştüren Bekleme moduna kadar hayatınızı kolaylaştıracak çok sayıda harika özelliğe sahiptir. yatay moda ayarlayın. Ayrıca, iletişim bilgilerinizi AirDrop aracılığıyla başkalarıyla paylaşmayı kolaylaştıran NameDrop'u ve iPhone'un klavyesi için (iddiaya göre) daha doğru otomatik düzeltmeyi seviyorum. 

Ama şimdiye kadarki en sevdiğim iOS 17 özelliği, size çok zaman kazandırabilecek Canlı Sesli Mesaj. WWDC 2023 sırasında yaşadığım o a-ha anlarından biri ve kendimi her zaman kullandığımı görebildiğim bir özellik. 

İOS 17'nin en merak edilen özelliği canlı sesli mesaj nedir?

iOS 17'de Canlı Sesli Mesaj nedir?

Canlı Sesli Posta özelliği oldukça basittir. Birisi bir mesaj bıraktığında, iPhone'unuz Neural Engine'in gücüyle gerçek zamanlı bir transkripsiyon oluşturacaktır. Arayan hala konuşurken, açmak isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz.

Bir arama geldiğinde bir şeyin ortasında olabileceğim birçok kez olabilir ve meşgulsem, telefon çalarken o kişiyi geri arayabilip arayamayacağımı soran hızlı bir mesaj gönderebilirim. iOS 17'nin Canlı Sesli Mesajı ile bunu yapmak zorunda kalmayacağım. 

Açık olmak gerekirse, bu akıllı telefonlar için yeni bir özellik değil. Android , Google Pixel 6'dan başlayarak Pixel'in Arama Ekranı özelliğiyle birkaç yıldır bunu yapıyor . Ve Google Asistan telefona sizin yerinize cevap verdiği ve sizin adınıza sorular sorduğu için Google'ın sürümü Apple'dan bile daha ileri gidiyor. Ancak, aramayı gerçek zamanlı olarak basitçe yazıya dökmekle karşılaştırıldığında, birinin sarsıcı olduğu görülüyor.

Telefon operatörleri tarafından spam olarak tanımlanan aramaların Canlı Sesli Posta olarak görünmeyeceğini bilmek önemlidir; anında reddedilecekler. Ve Canlı Sesli Posta transkripsiyonu, cihazda Apple'ın Neural Engine aracılığıyla işlendiğinden, bu transkripsiyonlar gizli kalır.

Carrefour'dan Oppo Reno 6'ya bomba indirim! Ard arda gelen kampanyalar vatandaşı sevince boğdu

Carrefour'dan muhteşem kampanya! O telefonda yüzde 19 indirime gitti! Bu fırsatı kaçırmayın

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar