Teknoloji

iPad ve MacBook’ların tanıtım tarihi belli oldu!

Yeni iPad Pro ve MacBook Pro cihazlarının lansman tarihleri ​​açıklandı! Ayrıca Apple'ın yeni bir ürün üzerinde çalıştığı öğrenildi. Zaman geçmeden, önümüzdeki günlerde yeni ürünlerin tanıtılacağına dair raporlar ortaya çıktı

Apple, geçtiğimiz ay tanıttığı iPhone 14 serisi ile manşetlere taşındı. Zaman geçmeden, önümüzdeki günlerde yeni ürünlerin tanıtılacağına dair raporlar ortaya çıktı. Bir Apple sızıntısını paylaşan Mark Gurman, bir sonraki MacBook Pro ve iPad Pro için bir tarih verdi. Peki yeni cihazlar ne zaman piyasaya çıkacak ve özellikleri nasıl olacak? Gelin haberleri birlikte inceleyelim.

M2 iPad Pro, Kasım ayında tanıtılacak!

Mark Gurman bugün M2 iPad Pro'nun Kasım ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. ekranının 11 inç ve 12.9 inç olmak üzere iki seçenekle gelmesi bekleniyor. iPad Pro M2'nin yanında düşük kaliteli bir tabletin de tanıtılacağını duyurdu. A14 Bionic işlemci ile birlikte gelecek olan iPad Air, 5G desteğine ve USB-C bağlantısına sahip olacak. 

Mark Gurman, yeni tanıtılan tabletlerin herhangi bir etkinlik olmadan, ancak bir basın açıklaması yapıldığında duyurulacağını düşünüyor. 24 Ekim'de yayınlanacak olan iPadOS 16.1 güncellemesi, tabletlerin kısa sürede lansmanının gerçekleşeceğinin sinyallerini veriyor. iPad Pro ve iPad Air için diğer özellikler ve fiyatlandırma hakkında daha fazla bilgi şu anda mevcut değil.

MacBook’lar 2022 yılının sonlarında tanıtılacak!

Tabletler için pek çok öngörüde bulunan Mark Gurman, MacBook'un da 2022'nin sonunda tanıtılacağına inanıyor. Ancak diğer analistler bilgisayarın 2022'nin sonuna kadar tablet bilgisayarla beraber Kasım ayında ve bir lansman içerisinde tanıtılacağını belirtiyor.

M2 Pro ve M2 Max olarak duyurulacak dizüstü bilgisayarların ekranları 14 inç ve 16 inç boyutlarında gelecek. Üstelik teknoloji devinin M2 işlemcili bir MacBook mini üzerinde çalıştığı da konuşuluyor. Ancak bu ürünün ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor.

MEVCUT IPAD ÖZELLİKLERİ NELER?

Ekran

Çip

Kamera

Video Kaydı

Samsung telefonlara yeni indirim MediaMarkt'tan! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...    
Teknosa'dan Huawei telefon fırsatları! Dev indirim başladı! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...
108 MP kameralı Xiaomi Redmi Note 11S Carrefoursa'da indirimde! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...
A101'den iPhone 11, 12 ve 13 fırsatı! Uygun fiyatlarla satışta! 15 Ekim 2022 fiyat listesi