28 / 04 / 2024

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.



Milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü kadınları kimler? Bu sorunun cevabı bu sene Capital dergisi tarafından 22'ncisini gerçekleştirilen Türkiye'nin En Güçlü 30 Kadın Araştırması'nda yer alıyor.

Capital dergisinde yer alan habere göre; Türkiye ekonomisi ve iş hayatına yön veren, sivil toplum kuruluşlarında yer alan öncü rolleriyle topluma örnek olan 30 güçlü kadını belirlenen araştırma, ilham veren kadınların kriz döneminde dahi gruplarını büyüterek üretim ve yatırımı sürdüğünü, topluma ve doğaya fayda sağlamak için çalıştığını gösteriyor. En önemli hedefleri arasında ise gruplarını büyütmeye devam etmek yer alıyor.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye nin en güçlü 30 kadını arasında!

Ümit Boyner'de üst sıralarda yer alıyor. Ümit Boyner'in 6 bin 273 çalışanı bulunuyor. 250'den fazla mağazası ve 6 binden fazla çalışanı olan Boyner Grup'ta, yenilikçi iş fikirlerinden büyük finansal kararlara kadar farklı
süreçlerde önemli bir rol oynuyor ve sosyal sorumluluk projelerine yönetim kurulu seviyesinde destek
veriyor. Euler Hermes'in 2013 ve 2020 yılları arasında yönetim kurulu üyeliğini yapan Ümit Boyner, halen Amerikan Chubb Sigorta'nın uluslararası danışma kurulu üyeliği ve L'Institut du Bosphore Bilim Komitesi eş başkanlığını sürdürüyor.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp, 2014 yılından bu yana ENR 2021'e göre dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise 9'uncu uluslararası müteahhitlik firması olan Rönesans'a liderlik ediyor. İpek Ilıcak Kayaalp'ın cirosu 31,6 milyar TL. Rönesans Holding, bugün Türkiye, Rusya ve Hollanda başta olmak üzere, Orta Asya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'nın da bulunduğu geniş bir coğrafyada, 28 ülkede 75 bini aşkın çalışanıyla sağlık, inşaat, gayrimenkul, enerji ve petrokimya alanlarında ana müteahhit ve yatırımcı olarak faaliyetine devam ediyor. Ciro bilgisi 2020 senesine aittir.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 


Geri Dön