Teknoloji

iPhone 13 ile aynı işlemciye sahip olan iPhone SE artık BİM’de! Bu fiyat daha önce görülmedi! 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Apple’ın en dayanıklı telefonlarından biri olan iPhone SE, artık BİM resmi web sitesinde. Uygun fiyata bu cihaza sahip olabilmek için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar…Apple markasına ait olan iPhone serilerini online web sitesinde satışa sunan BİM, bu kez dayanıklılığı ile ön plana çıkan iPhone SE’yi satışa çıkardı

Türkiye’nin en büyük perakende zincir marketlerinden biri olan BİM’, iPhone seven kişilere güzel haberler vermeye devam ediyor. Apple markasına ait olan iPhone serilerini online web sitesinde satışa sunan BİM, bu kez dayanıklılığı ile ön plana çıkan iPhone SE’yi satışa çıkardı.

BİM, iPhone’un gözde telefonlarından iPhone SE’yi piyasaya göre daha uygun fiyatlar ile alıcılara sunarken, bu akıllı cihaza sahip olmanız için ise tek yapmanız gereken BİM resmi web sitesine girip satın al tutşuna basmak olacak.

iPhone SE, 4.7 inç büyüklüğünde olurken aynı zamanda IPS LCD ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü standardı HD Plus şeklinde olan cihazın piksel yoğunluğu  326 PII. iPhone 13 ile aynı işlemciye shaip olan cihaz, suya dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor.

Peki,BİM’de iPhone SE fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

 

Ekran Özellikleri

Çip Özellikleri

Toza ve Suya Sıçramalara Dayanıklılık

Kamera

Ön Kamera

Konum

Peki,BİM’de iPhone SE fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM İPHONE SE 24 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

İPHONE SE 64 GB: 16.799,00 TL

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN: https://www.bim.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 24 Ekim 2022 tarihinde saat 12.47'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 68 kuruş, euro 18 lira 34 kuruş, altının gramı ise 1,002 lira değerindedir.

Akaryakıt fiyatlarında düşüş sinyali? Brent petrolde deprem!

Yasalaşırsa 2023 asgari ücret 8 bin 690 lira olacak! Teklif TBMM komisyonuna gitti!

Finansal Hizmetler Güven Endeksi’nde ekim ayı düşüşü