Teknoloji

iPhone 15 için yeni iddia! Kamera dizilim tasarımı değişebilir

 Bir sonraki iPhone'un yeni bir kamera dizilimi stiline sahip olabileceği iddia ediliyor.  iPhone 12 serisi tarafından eklenen düz kenarlar da dahil olmak üzere iPhone'un tasarımını oldukça beğensek de , Apple'ın önceki iPhone yeniden tasarım zamanlamalarından, yeni iPhone'ların görünümünü nasıl değiştireceğini düşünmesi mantıklı

Apple, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'dan bu yana üçgen (veya çapraz çizgi) kameralarla mevcut yuvarlak kare kamera tasarımını kullandı ve mevcut iPhone 14 serisini onu kullanan dördüncü model yaptı. iPhone 12 serisi tarafından eklenen düz kenarlar da dahil olmak üzere iPhone'un tasarımını oldukça beğensek de , Apple'ın önceki iPhone yeniden tasarım zamanlamalarından, yeni iPhone'ların görünümünü nasıl değiştireceğini düşünmesi mantıklı.

Aynı eski yamayı atmanın zamanı geldi mi?

Sızıntıda, ShrimpApplePro kamera çarpması için ne tür bir değişiklik beklediklerinden bahsetmiyor. Kameraların mevcut çarpma şekli içindeki düzeni gibi yalnızca ince bir ince ayar olması veya son birkaç iPhone neslinde olduğu gibi çıkıntının yeniden büyümesi mümkündür. Ancak Apple, daha köklü bir yeniden tasarımla bizi şaşırtabilir.

Belki de yeni piyasaya sürülen Samsung Galaxy S23 serisine benzer şekilde, telefonun arkasına tek tek yerleştirilmiş veya dikey olarak yerleştirilmiş kameraları göreceğiz . Veya Apple, iPhone XS'in hap şeklindeki kamera çıkıntısı gibi klasik bir iPhone tasarımını geri getirebilir .

 

Diğer iPhone 15 tasarım söylentileri

Daha önce Apple'ın iPhone 15'in kamera tasarımından daha fazlasını değiştirebileceğini duymuştuk, bir kaynağa göre (ve diğerleri tarafından tartışılan ) arka kısım potansiyel olarak yan raylara doğru kıvrılıyor. Telefonları şarj etmek için Lightning yerine USB-C bağlantı noktalarını ve tüm modellerde Dynamic Islands , çentikten tamamen kurtulabiliriz . Ancak ekran düz kalmalıdır.Diğer söylentiler , katı hal düğmeleri , titanyum yan korkuluklar ve yeni bir iPhone 15 Ultra modeli gibi daha da fazla değişiklik olduğunu gösteriyor . Sonunda ne elde edersek edelim, Apple'ın her zamanki gibi Eylül ayına kadar iPhone 15 ve iPhone 15 Pro'nun resmi ayrıntılarını beklemeye devam etmesi çok muhtemel.

iPhone, Apple Inc. tarafından tasarlanan ve pazarlanan bir akıllı telefon serisidir. İlk iPhone 2007'de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri Apple, çeşitli özelliklere, tasarımlara ve teknolojik gelişmelere sahip çok sayıda model piyasaya sürdü. En son iPhone modelleri, 5G bağlantısı, geliştirilmiş kameralar ve güçlü işlemciler içerir Ek olarak, iPhone, Apple'ın tescilli iOS işletim sisteminde çalışır ve indirilebilecek milyonlarca uygulamanın bulunduğu App Store'a erişim sağlar.

Merakla bekleniyordu! Sonunda çıktı! İşte 16.3.1 ve özellikleri

Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması! 3. deprem olursa işte bu kadar bina yıkılacak

Kahramanmaraş depremi ile ilgili konuştu ve uyardı! 'Elimizi çabuk tutmamız lazım!'