Teknoloji

iPhone 15 Pro iddiası gündeme bomba gibi düştü! Bu telefonu alacaklar şoke olacak!

Apple'ın 2023’ün eylül ayında çıkması planlanan iPhone 15 serisi hakkında yeni ve çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. iPhone 15 Pro'nun tasarımından söz eden son bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar... Bir sızıntı kaynağının öne sürdüğü iddiada iPhone 15 Pro'nun tasarımından söz bahsedildi ve böylece yeni Pro iPhone modellerinin nasıl görüneceğine ilişkin bazı önemli ipuçları verildi

iPhone 15, yeni Apple Watch ve Mac'ler hakkında birbirinden farklı iddialar teknoloji basınında kendine yer bulurken, son bir iPhone 15 Pro iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir sızıntı kaynağının öne sürdüğü iddiada iPhone 15 Pro'nun tasarımından söz bahsedildi ve böylece yeni Pro iPhone modellerinin nasıl görüneceğine ilişkin bazı önemli ipuçları verildi. Apple şu an için bu iddiaları doğrulamamış olsa da söylenenler oldukça dikkat çekici. Çünkü iPhone 15 Pro ile Apple'ın akıllı saati Apple Watch arasında benzer bir görünüm olabileceği söylentileri dolaşıyor.

iPhone 15 Pro'nun tasarımı nasıl olacak? iPhone 15 Pro'nun tasarımı Apple'ın akıllı saati Apple Watch ile benzerlik taşıyacak mı? iPhone 15 Pro'nun tasarımı hakkında çarpıcı iddia! İşte detaylar...

 

iPHONE 15 PRO'NUN TASARIMI HAKKINDA ÇARPICI İDDİA!

Elde edilen bilgilere göre, iPhone 15 Pro modelleri, iPhone 14 Pro modellerine göre daha ince, kavisli çerçevelere sahip olacak. Bu durum da muhtemelen Apple Watch benzeri bir görünüme neden olacak. Bu noktada ortaya atılan iddiaların "ShrimpApplePro" olarak bilinen bir sızıntı kaynağına ait olduğunu belirtelim.

Alınan bilgilere göre, yeni nesil Pro iPhone modellerinin sadece çerçeveleri kavisli olacak. Söz konusu telefonlar düz ekranlar taşıyacak. Daha ince çerçevelerin ve aynı zamanda kavisli kenarların, iPhone 15 Pro modellerinin Apple Watch Series 7 ve Series 8'e benzer görünmelerine sebep olabileceği iddia ediliyor.

"iPHONE 15 VE iPHONE 15 PLUS'TA..."

Kavisli ön camın iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ta kullanılacağı, fakat söz konusu bu cihazların iPhone 14 modellerine göre daha ince çerçeveleri sahip olmayacakları öne sürülüyor.

ShrimpApplePro, iPhone 15 serisinin iPhone 14 serisiyle benzer ekran boyutlarına sahip olacağını belirtti.

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın eylül ayında çıkmasının planlandığı öğrenildi.

Kapış kapış gidiyor! Migros’ta Xiaomi Redmi 10 kampanyası! İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Samsung Galaxy A52 telefon özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 22 Ocak 2023 Fiyat listesi