Teknoloji

iPhone kullanıcılarına bekledikleri haber geldi! iPhone 14 ne zaman çıkacak? iPhone 14 modelleri ve iPhone 14 fiyatları

Dünyanın bir numaralı telefon markası olan iPhone’un 14. Serisinin detayları ortaya çıktı. Cihazın eylül ayında satışa sunulması beklenirken fiyatı ile ilgili de detaylar ise haberimizde…Ortaya atılan iddialara göre; 13 Eylül'de piyasaya sürülecek olan yeni serinin fiyatları iPhone 13'ün ilk çıktığı fiyatlarına (799 dolar) yakın olacak

Dünyanın en popüler markalarından biri olan Apple’ın iPhone 14 serisinin yeni cihazlarının fiyatları, kalıpları ve çıkış tarihlerinin öğrenildiği iddia edildi. Ortaya atılan iddialara göre; 13 Eylül'de piyasaya sürülecek olan yeni serinin fiyatları iPhone 13'ün ilk çıktığı fiyatlarına (799 dolar) yakın olacak.

Diken'in Çin merkezli blog sitesi Weibo'dan yaptığı açıklamalara göre; dört farklı iPhone modelinin kalıpları sızdırıldı. Fotoğrafı paylaşılan dört telefon arasında iPhone Mini ise yer almadı. Apple’ın satış performansından memnun bulunmadığı ‘Mini’ modelini uzun süredir iptal etmeyi planladığı zaten konuşulan konular arasındaydı.

Sızdırılan fotoğrafta yer alan modeller; 6, 1 inç iPhone 14, 6, 1 inç iPhone 14 Pro, 6, 7 inç iPhone 14 Max ve 6, 7 inç iPhone 14 Pro Max.

13 EYLÜL'DE PİYASAYA SÜRÜLECEĞİ İDDİALAR ARASINDA

Yine ortaya atılan iddialara bakıldığında Apple iPhone 14 ailesini 13 Eylül’de tanıtmış olacak. Fiyatların iPhone 13 ailesi ile aynı olacağı yapılan tahminler arasındaydı.

Fakat Forbes Dergisi’nde yer alan habere göre Apple özel olarak üst modellerde zam seçeneğini de düşünüyor. iPhone 13, 799 dolardan satışa çıkarılmıştı. Bu fiyatın 14 içinde de geçerli olması beklentiler arasında.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a üzücü haber geldi! Herkesin emekli olması mümkün değil

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş kıyamet öncesi farklı bir yol izledi! Altın mı, dolar mı, euro mu, TL mi?

Küresel piyasalar ABD’den gelecek enflasyon verilerine odaklandı! ABD enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?