Genel

İPKB, hastane güçlendirme ihalesi açtı

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), Istanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında  sağlık yapılarını güçlendirecek

Açılacak ihale kapsamında Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB) ve Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası’ndan (CEB) İstanbul’daki hastane, okul ve idari binalari içeren kamu binalarinin güçlendirilmesinde kullanilmak üzere alınan kredi kullanılacak.

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), 7 hastanede yapıların güçlendirilmesi için yapılacak ihaleye firmaları davet etti. İhaleye katılmak isteyen firmalar 23 Kasım 2010 gününe kadar teliflerini Özel idareye teslim edebilecek.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
 
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.