Teknoloji

İqoo pad 23 Mayıs'ta piyasa çıkıyor! İşte özellikleri

iQOO, Çin'de iQOO Neo 8 serisini piyasaya sürmek için hazırlanıyor . Bu cihazların zaten 23 Mayıs olarak belirlenmiş bir lansman tarihi var. Ancak, şirket aynı zamanda ilk tableti olan iQOO Pad'in yan yana etiketleneceğini doğruladığı için yalnız olmayacaklar.Tabletler, genellikle dokunmatik ekran teknolojisine sahip olan ve çok çeşitli işlevleri yerine getirebilen, ince ve hafif tasarımlara sahip cihazlardır

Bir tablet, taşınabilir bir bilgisayar cihazıdır. Tabletler, genellikle dokunmatik ekran teknolojisine sahip olan ve çok çeşitli işlevleri yerine getirebilen, ince ve hafif tasarımlara sahip cihazlardır. 

iQOO  yakında çıkacak olan iQOO Pad'in tasarımını da ortaya çıkarma fırsatını yakaladı. Kimseyi şaşırtacak şekilde, bu Vivo Pad 2'ye çok benziyor. Ancak bu basit bir yeniden markalama değil.

Benzer görünüme rağmen, iQOO Pad'in Dimensity 9000 yongası yerine Dimensity 9000+ taşıdığı söyleniyor. Bu yüzden Vivo'nun teklifinden biraz daha güçlü olmalı. iQOO cihazları genellikle performansa odaklandığından bu mantıklıdır.

 

İQOO PAD'İN İDDİA EDİLEN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bu, Vivo Pad 2'nin bir sürümüyse , ne bekleyeceğimizi zaten biliyoruz. iQOO Pad, 2.800 x 1.968 piksel çözünürlüğe ve 144 Hz yenileme hızına sahip 12,1 inç LCD ekranla gelebilir. Kaputun altında, Dimensity 9000+'ı 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB Depolama ile paketlemelidir. 44 W şarj ve 5 W ters şarj ile 10.000 mAh gibi büyük bir pilden güç alır. iQOO Pad, temel sürüm olarak Android 13 ile Origin OS 3'ü çalıştırmalıdır.

iQOO Pad, arkada 13 MP çözünürlüklü birincil kamera ve 2 MP makro birimi getirecek. Selfie'ler ve görüntülü aramalar için cihaz 8 MP'lik bir sensör getirecek. 3,5 mm ses jakı yoktur, ancak Bluetooth Sesin keyfini çıkarabilirsiniz ve cihaz, etkileyici ses için stereo hoparlörlerle birlikte gelir.

Vivo'nun ayrıca izleme dörtgeni ve Vivo Pad2 için kalem içeren bir klavye kasasına sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Bu aksesuarların iQOO Pad için de gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Lansman tarihi yaklaştıkça iQOO/Vivo'nun daha fazla ayrıntı açıklamaya devam etmesini bekliyoruz. Şu anda küresel kullanılabilirlik hakkında bir bilgi yok, ancak iQOO Pad'in Çin dışındaki diğer pazarlara da ulaşmasını bekliyoruz.