29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan müjde! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir müjde geldi. Banka tarafından hesaplara 1.500 lira yatırılacak.



Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar hazırlanmaya devam ediliyor. Banka tarafından son olarak önemli bir haber daha verildi. 

Ziraat Bankası tarafından oldukça önemli bir kampanya hayata geçirildi. Kampanya duyurusunda, "Bankkart ile Troy'da 1.500 TL değerinde hediye çeki!" ifadesiyle büyük bir avantaj sunulacağı belirtildi. Duuyuruda, Bankkart sahiplerine özel olarak troyestore.com ve Troy mağazalarından yapılacak 9.000 TL ve üzeri iPad alımlarına yönelik, 1.500 TL değerinde Apple aksesuarları için kullanılabilecek kupon kodu verileceği duyuruldu.

Bu kampanya 14 Ağustos - 10 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde tasarlandı ve katılımın troyestore.com ve Troy mağazalarında gerçekleştirilebileceği belirtildi. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahiplerinin kredi kartı ve banka kartı özelliklerini kullanarak kampanyadan faydalanabileceği ifade edildi. Bir müşterinin kampanya dönemi boyunca toplamda en fazla 1.500 TL değerinde hediye çeki kazanabileceği belirtildi.

1500 TL VERİLECEK

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere, ödeme anında Apple aksesuarlarında geçerli 1.500 TL değerinde hediye çeki sunulacağı ifade edilen duyuruda, katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarının kullanılabileceği aktarıldı. SMS ile katılım sağlamak isteyen Bankkart sahiplerinin "IPAD" yazıp 4757 numarasına SMS göndermesi gerektiği belirtildi. Kazanılan indirim kodlarının, Banka'da kayıtlı cep telefonlarına SMS olarak gönderileceği paylaşıldı.

Alınan indirim kodlarının Troy mağazaları ve troyestore.com sitesinde ödeme esnasında kullanılabileceği ifade edildi. Kampanyaya sadece asıl kart sahiplerinin katılabileceği ve ek kartlar ile sanal kartlarla yapılan harcamaların asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği belirtildi. Her bir müşterinin kampanyadan sadece bir kez faydalanabileceği vurgulandı.


Geri Dön