İş Fırsatları

İş arayanlar müjde! İŞKUR 9 bin TL maaşla 18-50 yaş arası personel alacak!

İş arayan milyonlarca kişinin ilk tercihi olan İŞKUR oluyor. Yeni iş olanaklarını İŞKUR pek çok kişiye istihdam sağlıyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!İŞKUR üzerinden temizlik personeli, güvenlik görevlisi, beden gücüyle çalışan işçiler ve memurlar için alım yapılacak

İŞKUR, iş ayanlar için neredeyse her gün iş ilanlarını güncelliyor. İŞKUR üzerinden temizlik personeli, güvenlik görevlisi, beden gücüyle çalışan işçiler ve memurlar için alım yapılacak. İşte o detaylar...

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

İŞKUR tarafından yayımlanan iş ilanları hem kamuda hem de özel sektörde bulunmaktadır. İŞKUR üzerinden yayımlanan yeni iş ilanları şu şekilde; Bu sefer hastanede veya bankada çalışmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürdü. Vatandaşlar, diploma şartının aranmadığı işleri dahi içeren ilana 5 Şubat tarihinden itibaren başvuru yapılabilecek. İlanda, 81 ilden alım yapılacağı açıklandı. KPSS şartı aranmayan başvuruda, 18 ile 49 yaş aralığında alım yapılacak.

İŞKUR resmi sitesinden arama butonlarına farklı meslekleri aratarak kendi ilinizdeki işlere başvuruda bulunabilirsiniz. Ama bunun için İŞKUR sistemine kayıtlı işsiz olunması gerekiyor.

İŞKUR üzerinden yayınlanan diğer iş ilanları;

İŞKUR üzerinden 2.529 şoför alımı yapılacak. İş arayan ve başvuruda bulunmak isteyen kişiler detaylarını sorgulamaya başladı. 

BAŞVURU NEREDEN NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden personel alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine girerek "Meslek" yazan kutucuğa "Şoför" yazın ve ara seçeneğine basın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru koşullarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

İlk defa İŞKUR sistemi üzerinden başvuruda bulunacak vatandaşların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve sonrasında da kaydederek giriş yapın.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ev hanımları da artık maaş sahibi olacak! Çalışmayan kadınlara 7000 TL maaş!

AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne gerekli? AFAD gönüllüsü deprem bölgesine nasıl gider?