Kent Haberleri

İş arayanlara müjde! Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Hemen başvurun!

Millî Savunma Bakanlığı, 24 Mart 2023 tarihinde yayımlanan memur alımı ilanı kapsamında, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere 105 memur alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Söz konusu ilanlara başvuracak adaylarda aranan koşullar, başvuru detayları ve kontenjan bilgisi de belli oldu

Millî Savunma Bakanlığı 105 memur alımları, Millî Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği ve Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği doğrultusunda yapılacağını paylaştı. Söz konusu ilanlara başvuracak adaylarda aranan koşullar, başvuru detayları ve kontenjan bilgisi de belli oldu. İşte Millî Savunma Bakanlığı memur alımı ile ilgili tüm merak edilenler...

 

KONTENJAN BİLGİSİ

Millî Savunma Bakanlığı, 105 memur alımı ilanı doğrultusunda çeşitli alanlarda Millî Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları bünyesinde istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacağı duyuruldu.

Alım yapılacak olan kadrolar ise şu şekilde:

Peki, Millî Savunma Bakanlığının duyurduğu alımlar için başvuru koşulları ve detaylar neler? İşte detaylar...

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

 

Millî Savunma Bakanlığı, memur alımı doğrultusunda memur kadroları için her adayın yalnızca bir tercih hakkı bulunduğunu ve adayların 2021 veya 2022 yıllarında gerçekleştirilen KPSS’den belirtilen puan türlerinden en az 70 almaları gerektiğini duyurdu. Aynı zamanda, ilgili kadrolara başvuracak adayların 2022 Ocak ayının ilk günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerektiği ve ÖSYM’nin gerçekleştirdiği YDS veya e-YDS’den puan şartı arandığı belirtildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Millî Savunma Bakanlığı 105 memur alımı kapsamında ilgili kadrolara başvuracak adaylar için başvuru tarihi 24 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlamış olup, 24 Nisan 2023 tarihinde biteceği öğrenildi.

Adaylar için başvuru adresi: https://personeltemin.msb.gov.tr

MEMUR ALIMI ŞARTLARI VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

İki yeni banka kuruluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! İsimleri belli oldu! Hemen bakın!

Uzman isimden tarihe altın harflerle yazılacak altın tahminleri! “Önce 1450 TL, sonra...”

Zamlı emekli maaşı sonrası maaş tablosu baştan aşağı değişti! İşte en güncel maaş tablosu!