Kent Haberleri

İş arayanlara Şubat 2023 müjdesi geldi! Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın

İş arayanlara Şubat 2023 müjdesi geldi... Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alacak... Bu tarihleri aman kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğü de merakla beklenen 2023 yılı personel alım ilanını yayımladı

2023 yılının ilk ayını resmen geride bıraktığımız şu günlerde iş arayan vatandaşlar da güncel iş ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğü de merakla beklenen 2023 yılı personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Orman Genel Müdürlüğünün bünyesine tam 249 memur alacağı belirtildi.

İş arayanlara Şubat 2023 müjdesi geldi... Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alacak... Bu tarihleri aman kaçırmayın...

Kamupersonelinet'in aktardığı habere göre, Orman Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde 249 personel alımı yapacağını açıklamış ve yaptığı bu son dakika açıklamasıyla da iş arayan vatandaşları sevinçten havalara uçurmuştu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğünün mühendis kadrosu için yapılacak alımlarda KPSS için 70 puan şartı aranıyor.

İş arayanlara Şubat 2023 müjdesi geldi... Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alacak... Bu tarihleri aman kaçırmayın...

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI DETAYLARI 2023

Veilen detaylara göre, iş arayan vatandaşların gündeminde yer alan Orman Genel Müdürlüğü personel alımı kapsamında KPSS puanıyla başvurularını yapan tüm adaylardan en yüksek puanlı olanlardan başlanarak tam 4 katı kadar aday sözlü ve uygulamalı sınavlara alınacak.

Ayrıca yine verilen bilgiye göre, sözlü ve uygulamalı olan söz konusu bu sınavın ilk başlangıç tarihi 13 Şubat 2023 olarak açıklanırken, sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan vatandaşların da Ankara'daki Orman Genel Müdürlüğü Beştepe Mahallesi Söğütözü Cad. No: 8/1 06560 Yenimahalle/ANKARA adresinde sınava gireceği duyuruldu. Merakla beklenen sınava girmeye hak kazanan vatandaşların isimleri ve sınava katılacakları tarih ve saatler de Orman Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde de ayrıca yayımlanacak.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI 2023 

a) Verilen bilgiye göre, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde yer alan genel ve özel şartları taşıyor olma şartının dışında,

b) Ayrıca üniversitelerin Orman Mühendisliği lisans programından mezun olma şartı aranıyor,

c) Yine verilen bilgiye göre sözleşmeli personel olmaya hak kazanan adaylardan Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) Sağlık Raporu da talep ediliyor.

d) Ayrıca tek tek açıklanan bu tüm bu kriterler dışında 657 sayılı Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmaktayken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’deki sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek amacıyla başvuru yapan adaylar hakkında 657 sayılı Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1. maddesinin 3. ve 4. fıkralarındaki söz konusu hükümlerin uygulanacağının göz önünde bulundurulması da gerekiyor.

Yine verilen detaylara göre, söz konusu bu pozisyonlara yerleşen adaylardan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1. maddesinin 3. ve 4. fıkralarında yer alan istisnalar kapsamına girmeyen adayların atamaları da gerçekleştirilmeyecek.

Tapu sahipleri aman dikkat! Bu tarihi kaçıran faiziyle ceza ödeyecek! Hemen bakın!

Gram altının düşeceği tarihi az önce İslam Memiş açıkladı! Altını olanın adeta kalbine indi! Bu tarihlere aman dikkat! 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ikramiye müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu rakamı duyan düğün bayram etti!