Ekonomi

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!Bu kampanya ile Ramazan ayı süresince yapılan market alışverişlerinde hem indirimlerden yararlanabilirsiniz hem de 600 TL değerindeki bu özel çek kazanabilirsiniz

İş Bankası müşterilerine yaptıkları alışverişler ile 600 TL değerinde market çeki kazanma fırsatı veriyor. Bu kampanya ile Ramazan ayı süresince yapılan market alışverişlerinde hem indirimlerden yararlanabilirsiniz hem de 600 TL değerindeki bu özel çek kazanabilirsiniz.

İşte haberin ayrıntılar…

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte market alışverişinde geçerli olan kampanyalar peş peşe geliyor. Bu yapılan indirim kampanyaları, herkes tarafından ilgi görüyor.

İş Bankası, kampanyalarına bir yenisini ekledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde müşterilerine 600 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunacağını bildirdi. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, Maximum Mobil veya İşCep uygulamaları ile kampanya kısmına giriş yaptıktan sonra "Katıl" butonuna basabilirler. Katılım işlemi sonlandıktan sonra, 30 Nisan 2023 tarihine kadar kampanyaya takılabilirsiniz.

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI!