Genel

İş Bankası 53 ilde orman dikimini tamamladı!

İş Bankası,   ülkenin   en büyük kurumsal   ağaçlandırma   çalışmalarından biri olan '81   ilde 81 Orman' projesi kapsamında son olarak Malatya ve Elazığ ormanlarının  dikim  törenlerini   gerçekleştirdi. 2011 yılı sonunda 65 ile orman dikim tamamlanmış o

İş Bankası,   ülkenin   en büyük kurumsal   ağaçlandırma   çalışmalarından biri olan '81   ilde 81 Orman' projesi kapsamında son olarak Malatya ve Elazığ ormanlarının   dikim   törenlerini   gerçekleştirdi. Böylece projede 53 ilde orman dikimi tamamlandı, iş Bankası son iki ormanla birlikte 2008 yılından bu yana ülke genelinde   1.000   hektar alanda 1,1 milyon adet fidan sayısına ulaştı. 2011 yılı sonunda 65 ile orman dikim tamamlanmış olacak.


Malatya'da 30 bin fidan
Malatya'da düzenlenen fidan dikim törenine Malatya Valisi Mehmet Ulvi Saran, iş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Arıkan, Banka yetkilileri, TEMA çalışanları ve gönüllüleri, yerel yöneticiler ve ilköğretim öğrencileri katıldı.Malatya il merkezine 35 kilometre mesafede bulunan Erenli Mevkii'ne kurulan 20 hektarlık ormana toplam 30 bin adet karaçam, sedir ve maviservi fidanları dikildi.

Elazığ'a 44 bin fidan
Malatya sonrasında Elazığ ormanı dikim törenini gerçekleştiren İş Bankası ekibi çatalharman Mevkii'ni kurulan ormana 44 bin adet kızılcam fidanı dikti. Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, TEMA yöneticileri ve çocukların katıldığı törende'iş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince ve iş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali de yer aldı. Uygarlığımızın kontrolsüz bir tüketim kültürüne tutsak olduğuna değinen Bali, 'Kuruluşundan bu yana ülke ve gelecek kuşaklara karşı sorumluğunun bilincinde olan bir cumhuriyet kurumu olarak iş Bankası, 81 ilde 81 orman projesiyle doğayı koruma bilincini geliştirmeyi kendisine şiar edinmiş durumda. Projemiz tamamladığında 81 ilimizde yaklaşık .3 bin adet futbol sahası büyüklüğünde bin 500 hektar alanda 2 milyondan fazla fidana sahip olacağız' diye konuştu.

Para/Yeşil Hayat