İş Fırsatları

İş Bankası acil personel arıyor! En az lise mezunu personel alımı başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

İş Bankası bünyesinde personel alımı yapılacak. En az lise mezunu personel alımını sakın kaçırmayın. İşte detaylar!Türkiye İş Bankası, çeşitli lokasyonlar için şoför alımı yapacak

Bankada çalışmak isteyenlere müjde! İş Bankası bünyesinde çalışacak personel aradığını duyurdu. Türkiye İş Bankası, çeşitli lokasyonlar için şoför alımı yapacak.

İşte haberin detayları…

İş Bankası personel açığını gidermek amacıyla şoför alımı yapacak. Son yayımlanan iş ilanlarına göre, banka çeşitli lokasyonlar için şoför alımları yapılacağı duyuruldu ve alımlar geçtiğimiz aylarda başladı. İşe alım süreci halen de devam ediyor. Şube, genel müdürlük ve bölge müdürlüklerinde görevlendirilmek amacıyla şoför alımı yapılacak şehirler ise Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli. Adaylarda aranılan özellikler; en az lise mezunu, temiz sicil kaydı, askerliğini tamamlamış, seyahat engeli olmayan, farklı bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmeti olmaması gerekmektedir. Başvuru için özel şartlar bulunmaktadır. İşte özel başvuru şartları şu şekilde sıralanabilir;

İş Bankası personel alım başvuruları, 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtilmiştir.

Buna ek olarak da diğer bankaların yaptığı kampanyalara bakarsak göz önüne ING Bankası çıkmaktadır.

ING BANKTAN TİKTAK KAMPANYASI!

ING Bank, müşterilerine özel gerçekleştirdiği kampanyalar bitmek bilmiyor. Yeni yılda kampanyalarına hız kesmeden devam eden ING, banka müşterisinin dikkatini 250 lira hediye edeceği kampanya ile çekti.

ING Bank, bankalar arasında adından söz ettirirken birbirinden güzel tekliflerle müşterisine hitap ediyor. Resmi internet sitesinden duyurduğu kampanya ile ilgili şu hususlara yer verdi; ''Yollara düşmek isteyenlere, indirim ING Mobil'de'' sloganıyla yeni bir kampanya düzenledi. Yola çıkacak müşterileri için yeni bir kampanyanın altına imza atan ING Bank, ''Araç kiralamalarınızda 250 TL TikTak puan hediye!'' ifadeleriyle yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Kampanya kapsamında detaylar da müşteri ile paylaşıldı. 

İzale- i şüyu davasında açık artırmaya kimler katılabilir? İzale i şüyu davasında ihaleye kimler girebilir?

Promosyonda çığır açılıyor! Tek seferde 29 bin TL cepte! İşte detaylar!