Kent Haberleri

İş Bankası araç sürücülerinin hesabına tam bu kadar para yatıracak!

Kampanya denildiği zaman akla ilk gelen bankalardan olan Türkiye İş Bankası, araç sürücülerine özel yeni bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını paylaşan İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaştı. Bu çerçevede, İş Bankası da Maksimum Kart sahiplerine özel yeni bir kampanya duyurusu yaparak akaryakıt alışverişlerinde toplam 100 TL değerinde MaxiPuan’ın hesaplara yatırılacağını aktardı

Bankalar, kampanya konusunda adeta birbirleriyle yarış halindeyken, her bir banka yeni bir kampanya daha düzenleyerek bu yarışta öne geçmeye çalışıyor. Bu çerçevede, İş Bankası da Maksimum Kart sahiplerine özel yeni bir kampanya duyurusu yaparak akaryakıt alışverişlerinde toplam 100 TL değerinde MaxiPuan’ın hesaplara yatırılacağını aktardı.

Maksimum Kart’ın resmi internet sitesinden duyurulan söz konusu kampanyaya yönelik şu ifadeler kullanıldı:

“Maximum Kartınız ile Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 1 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihlerinde bir kerede yapacağınız 750 lira ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz işleminize 50 lira toplamda 100 lira MaxiPuan hediye edilecek!”

İşte kampanya detayları...

KAMPANYA DETAYLARI

Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz. 

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları bu kampanyaya dahildir.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

 Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar, Aidatsız Kartlar ile gerçekleştirilen alışverişler kampanya kapsamında değildir. Aynı zamanda, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler de kampanya dışıdır.

ÖDÜL KULLANIMI                                                            

• Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan’ların 05 Temmuz 2023’de en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir.

• Bir müşteri kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilir. Ayrıca, en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

• Kampanya şartlarının sağlanması ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması halinde ödül MaxiPuan olarak aktarılacaktır.

• Kampanya çerçevesinde kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde ise MaxiMil’e dönüştürülebilir. Bununla birlikte MaxiPuan olarak aktarılacak ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Az önce açıklandı! İş Bankası müşterilerinin hesabına geri ödemesiz para yatacak!

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para sadece Maximum Kart’ı olanlara yatacak!

Garanti BBWA’dan bir ilk! Hesaplara para yatacak! Son tarih belli oldu!