Kent Haberleri

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu. Her banka, düzenlediği kampanyalar aracılığıyla bir yandan bünyesine yeni müşteriler katmaya çalışırken, bir yandan da mevcut müşterilerinin yaptığı işlemlerden kârlı çıkmasını sağlıyor

İş Bankası başta olmak üzere tüm bankalar kampanyalarına aralıksız devam ediyor. Her banka, düzenlediği kampanyalar aracılığıyla bir yandan bünyesine yeni müşteriler katmaya çalışırken, bir yandan da mevcut müşterilerinin yaptığı işlemlerden kârlı çıkmasını sağlıyor.

İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda, Kaya Hotels’te yapılacak işlemlere toplam 1.000 TL hediye edeceğini duyurdu. Resmi internet sitesinden söz konusu kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını paylaşan İş Bankası, kampanyaya yönelik şu ifadeleri kullandı:

“Maximum Kart’ınızla 30 Haziran 2023 tarihine kadar Kaya Hotels’den Kaya Callcentre ile gerçekleştireceğiniz rezervasyonunuzda 1.000 TL'ye varan MaxiPuan hediye edilecek!”

İşte kampanya detayları...

KATILMAK İÇİN

Maximum Mobil ve İşcep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Bu kampanyaya İş Bankası Bankamatik Kartları ile beraber aynı zamanda, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç, Maximum Pati Kart) dahil olacaktır.

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

1.000 TL hediye edilecek kampanyaya Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatik Kartlarıyla beraber Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişler dahil değildir. Bunun yanı sıra, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamında yer almayacaktır. Maximum POS’tan da yapılmayan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır. 

ÖDÜL KULLANIMI

Kampanya kapsamında kazanılan 1.000 TL MaxiPuan’larınız 18 Temmuz 2023’de kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’lar, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Bu tarihten sonra kullanılması mümkün değildir. Maximiles’a yüklenen puanlar, MaxiMil'e dönüştürülemeyecektir. Bununla beraber, Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir kişi bu kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilir ve ayrıca en fazla 1.000 TL MaxiPuan kazanabilir.

Yapılan alışverişin ardından iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına eklenmeyecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

A101’de 12 parça çay seti 130 TL’ye, bulaşık deterjanı 45 TL’ye, leke çıkarıcı 110 TL’ye düştü!

ŞOK’ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü!

BİM’de şajlı süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düştü!